mandag 11. juni 2018

Bohus rammer

På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Dekorer vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får et rom raskt en mer personlig stil.

Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager). Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder.


Zen Polar er vår rimeligste madrass-serie.

Den består av rammemadrass i tre størrelser og kontinentalseng i tre størrelser. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Ramm inn dine beste minnene med en av våre vakre bilderammer. Kan brukes som ramme ved å ta ut printet Eksklusiv Skeidar.


Vedlikehold: Støvtørkes. Designer: Interart design AS. Reklamasjonsrett: I henhold til norsk. Skap et koselig og personlig hjem!


Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Med våre personlig tilpassede senger er du garantert å finne den perfekte sengen som passer dine behov. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Bilder, rammer og speil Clarkstreet Photo Frame L. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer.


KNOPPÄNG Ramme med plakat, sett med stk.

Kjøp på nett Huskeliste. Se Kun Lokale Tilbud hos Bohus Her ☚ Abonner på vårt nyhetsbrev og vær den første til å vite! Bla gjennom aktuelle kundeaviser med tilbud nå! Rammer og dekor til hjemme interiør.


Finn favorittrammen din hos oss i dag! Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud på sengerammer. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Ekstra flott enten i en ramme eller festet med fargerik tape på veggen. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Rammens tykkelse er 9mm, dybden er 21mm. Denne Pinnen ble oppdaget av Bohus Showroom.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Sort, stilig posterramme leveres i en rekke formater Sort poster ramme har lik rammeprofil som Norges mest solgte plakatramme. Mange av våre kunder har ønsket å. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.