fredag 11. mai 2018

Male ståltak

Reserver ditt Hotell i Male online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Hvis du ønsker å male et ståltak , bør du vurdere noen viktige faktorer.

Først fordi stål er har glatt og porøse, er det en dårlig underlag for maling vedheft. Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Her gir malermesteren gode tips på veien!


Det er vel et aluminium eller ståltak som er malt en gang. Jeg vet ikke hvilken malingstype som passer for dette. Men takfornying er langt mer enn å male.


Rundt prosent av jobben er rengjøring av skitne og mosegrodde takstein. Kort fortalt foregår det slik.

En gang i et par år er det godt å male ståltak å opprettholde den i god form og også beholde utseendet. Maling beskytter taket mot rust og misfarging. Begynn med å sette av ( male rundt) detaljer som ikke skal males og langs tak- og gulvlister. Påfør malingen i rolige, jevne bevegelser, først i en Z,.


Arbeidsråd Utendørs Male metall – enkelt hvis man vet hvordan Det er faktisk ikke vanskeligere å male en metall- eller blikkoverflate enn treunderlag. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Her kan du finne dekkfarge som forhindrer ytterligere rustutvikling samt stopper rost. Med Beckers metallfarge kan du til og med beskytte maskindeler, redskap og staket. Male tak, takstein, takplater, betongstein, teglstein, eternittplater og takpapp?


VIDEO: På denne prøveoppstillingen ser du hvor lett og hvor raskt det er å legge et decra- ståltak. Det er best å male når det er kaldt ute, og kunstig oppvarming inne. Før du begynner å male hjemmet indre vegger, tak, treverk, dører eller vinduer, må du anslå hvor mye maling du vil bruke.


Valget av maling er av største betydning. Sunchem har det som trengs. Få tilbud fra flere leverandører fra Hildre. Maler Ønsker tilbud fra maler (e) som kan påta seg å male leilighet kvm.


Dette gjelder: Tak strøk, vegger strøk.

Har du drømt om å kunne male rett på rust? Quick Bengalack Rett på rust er rask og enkel rustbeskyttelse, grunning og toppstrøk i ett produkt. Isonit Profesjonell Takmaling er en acrylbaseret takmaling til betongtakstein, eternitt, fibersement og grunnede ståltak. Prisene på slike spesialprodukter er stive, vi snakker for eksempel om rundt 3kroner pr meter - pluss mva - for Würth sine produkter. Men når det er effektivt i. Riktig verktøy er halve jobben, sies det.


Det gjelder også når man skal male. Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser, samt veiledning av hvilke verktøy du trenger. Hos MAXBO finner du alt til tak som takstein, takrenne, takplate og takshingel. Hvis du går med tanker om å legge nytt tak eller sette opp glassrekkverk, kan du med vårt beregningsprogram beregne hvor mye materialer som vil medgå - se her! Kjøp på nett eller i butikk.


Alt i alt er det langt enklere å male gammel takstein, og så får du nye års levetid for taket ditt. Ståltak ruster lettere enn bølgeblikk,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.