onsdag 28. mars 2018

Bella båter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Du får det beste Bella -tilbudet hos din nærmeste autoriserte forhandler. Her finner du riktig adresse raskt. Vårt desidert mest solgte båtmerke i en årrekke.


Bella Boats er den ledende produsenten av motorbåter av glassfiber i både Finland og Norden. Autoriserte Bella -forhandlere er klare til å yte service og hjelpe deg med å finne den båtmodellen som passer deg aller best.

Bella boats, finsk kvalitet - norsk design Bella boats er innovative, funksjonelle og prisgunstige båter for de som setter pris på å ferdes enkelt og komfortabelt. Hos Bella fliser og design finner du kanskje markedetse mest spennende utvalg av fliser, baderomsinnrening og tregulv fra verdense ledende produsenter. Vi leverer Bella-båter over hele Sør-Norge, fra Bergen i vest til. Hei, Er det noen som har erfaring med denne båten ? Vi har allerede testet de største nyhetene.


Min mann og jeg har skal kjøpe båt for første gang, og har tittet litt siden i høst. Denne båten er favoritt. Båt - og motorforhandler som også tilbyr service og verksted.


Bedriften er forhandler av båter fra Nordkapp, Flipper, Bella , Bombard og Galia,.

Maître Gims - Bella (Clip officiel) Maître GIMS. Service Båtmotorer Bella båter Båthengere Varehengere. Kundeservice og kvalitet er vårt fokus. Båter i sjøen åpner torsdag 4. Flipper produseres av Bella Boats i Finlan som har års erfaring som båtbyggere. Terhi har bygget og utviklet holdbare og meget trygge båter i mer enn år.


Jeg var fornøyd med båten , og merket ikke noe til at den la seg på siden i plan. Med HK gjorde båten ca knop. Likevel har båten blitt utviklet foran hver sesong og i dag.


Bella 5Excel ble første gang vist for ca. De auktoriserade återförsäljarna av Bella - båtar står till din tjänst för att hjälpa dig att hitta just den modell som passar dig bäst. Aquador är ett skandinaviskt båtmärke. Varumärket bygger på en unik. Modellspekteret skulle allerede ved lansering være båter med høyere kvalitet enn de eksisterende 5. Läs om båtar från BELLA - modeller och information.


Välj bland moderna och populära båtar från Bella , vi har flera båtmodeller av hög kvalitet i en modern design. På FINN kan du kjøpe, selge, og leie ut båt , båtplasser og kjøpe båtmotorer og deler. Askeladden, Uttern, Yamarin er blant de mest.


Välkommen till Fritzens!

Forhandlerlister og agenturer. Uttern er en ledende produsent av fritidsbåter basert på en skandinavisk filosofi. Se gjennom våre forskjellige båter til overnattingsturer, opplevelser i. Det gjør at du som kunde kan levere båten din på vannet, og få den levert tilbake på vannet.


SE VÅRT UTVALG HOS LEVERANDØR.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.