torsdag 8. februar 2018

Klesstativ med hjul

Kjøp utstyr til jobben online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Enkel å montere med hurtigkobling. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Vi har naturligvis klesstativ med hjul.


Klesstativ med hjul ,regulerbart.

Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Et klesstativ av metall kan også være en avlasting.


Bredde Høyde kan justeres, lavest høyde 126cm. Max høyde 155cm Pris pr. Bukto klesstativ , en flott og design messig klesstativ.


Brukes til kontor, møterom og konferanserom, events eller hjemme.

Finnes i sort eller hvit og 2. Witre har stort utvalg av kleshengere, kleskroker og klesstativ , stort utvalg med rask levering, ring oss, eller bestill på Witre. Butikkinnredning til meget rimelige priser! Sammenleggbart klesstativ i metall på hjul , pent brukt Fin til messebruk el. Bredde: Fra 143cm til 220cm (Uttrekkbare endestykker) Høyde: Fra 1til 176cm. Lakkerte møbler kan rengjøres med en fuktig klut (et mildt rengjøringsmiddel kan anvendes).


Tørk av med en ren, tørr klut. Hvis overflaten blir matt eller ripete. Søk etter klesstativ hjul på Kelkoo. Sammenlign tilbud på klesstativ hjul fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Utstyrt med hjul , hatte- og skohylle samt en klesstang med plass til ca kleshengere. Finn beste pris på Rubrikk. Seks kleshengere følger. Solid klesstativ med høy belastningskapasitet. Utstyrt med kulelagrede, svingbare hjul , kjørehåndtak og to klesstenger hvorav det nedre kan heves opp.


Denne hundre år gamle løsningen til tørking og lufting av klær er like populær i dag som den gang. Som noe helt nytt – låner vi ut enkelte kles- og gatestativer til butikker i dager, så man har mulighet for å ”teste.

Justerbar høyde og er utstyrt med hjul. Praktisk og enkelt klesstativ som tåler vekten av kg. Kraftige hjul med brems. Stativet kan reguleres i h. Fine kvalitetsfelger til lav pris. Har stk av den enkle uten hjul Har stk av den med hjul.


Stabilt, frittstående enkeltsidig klesstativ med kroker og hattehylle. Kan kompletteres med hjul. Rundt klesstativ med oppheng i glassblåst rustfritt stål og hjul i høy og robust kvalitet. Konkurransedyktige priser. Kun en modell har brems på to hjul , velg til høyre for produktbildet.


Et enkelt klesstativ er den perfekte gave til alle studenter som bor på hybel! Fåes både i 100cm og 140cm bredder med uttrekk på 25cm i hver ende. Konfeksjonsstativ med hjul er på lager. Lengde:120cm, Høyde:160cm, kr.


Denne allsidige garderobestativ vil gi en umiddelbar praktisk og bærbar lagringsløsning for å henge klær. Laget av høykvalitets rustfritt stål, er stativet. Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.