mandag 12. februar 2018

Gaffateip

Gaffateip

Hos oss får du kontor- og forbruksvarer, emballasje, datarekvisita og mye mer. Stort utvalg og gode priser! Refill eller med dispenser? Alt til emballasje og pakking! Perfekt for bøker og mindre varer.


Esker tilpasset enhver forsendelse! Bobleplast i alle størrelser. Bestill billig tekstiltape til din bedrift.


Gafferteip eller Gaffateip (fra engelsk gaffer, som i denne forbindelse betyr sjefselektriker på en filminnspilling, spesielt med ansvar for lysteknikk) er en type. Hvis det ikke kan repareres med gaffateip , er det ødelagt! Vannfast og polyetenbelagt bomullsvev med svært god festeevne.


Gaffateip

Hvis gaffateip ikke fikser det så kast det. Gaffa-teip er vevd med brunt sukker og dorullpapir derfor er det veldig sunt å drikke. Fem om dagen er godt for magen. Her har du ti gode grunner for å ha med deg en rull med teip på tur. Vi har et stort utvalg av gaffatape, sperrebån scenetape, ducktape og mer.


Sjekk det ut i vår nettbutikk! Lerretsteip for profesjonelt bruk med skrivbar plastbelagt overflate. Kalles også duct tape på engelsk. Kraftig lim som ikke etterlater spor etter fjerning. Hvis en skuespiller får en lyskaster i hodet på Nationaltheatret i morgen kan vi takke oss selv.


Gaffateip

Fant gaffateip på rustskader. Se for deg dette: Du leverer fra deg en bil med rustskader på et verksted i Bergen, og får tilbake en skade som er reparert med. Obligatoriske krav: Ta med gaffateip på minst tre turer i løpet av et år. Fikse en gjenstand med BARE gaffateip. Bygge en konstruksjon med gaffateip istedenfor tau.


Håper dere liker videoen! Abonner på kanalen for mer morro :) Annonse: videoen inneholder klær jeg har fått gratis av Junkyard. I flere år har brannvesenet i Hammerfest har vært uten skikkelig redskap for å slukke brann i høyden. Derfor måtte gaffateip til i helga.


Gaffateip

Dennne siden er en side der vi legger ut gaffateiplommebøker som er til salgs. NO: Lørdag var det tredje program av Skal vi danse og en av deltagerne, artist Jenny Jenssen (52), hadde tatt noen ekstra tiltak før sin. Hvis du ikke får fiksa det med gaffateip så har du ikke brukt nok er et av mange munnhell som omhandler gaffateipens fortreffelighet. For sammenhefting av kabler, kanting av tepper m. Matt plastbelagt vevteip med. Europris har et stort utvalg av lim og fugemasser til gode priser.


Vi har fugepistol, sparkel, skum, araldite og tape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.