torsdag 15. februar 2018

Foodprosessor bruksområder

Prøv vår Lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter i dag! På grunn av mengden bruksområder en foodprosessor har så er det mange som holder seg unna da de ikke har bruk for alle disse funksjonene. Blender, food processor eller stavmikser? De har jo litt overlappende bruksområder.


Foodprosessor bruksområder

Jeg har fått foodprosessor i julegave hos svigermor (nei - hun tok ikke hintene mine om at jeg ikke helt så behovet for foodprosessor) så nå lurer jeg om hva. Foodprosessor med mange funksjoner og lite plassbehov. Mange bruksområder som riving, hakking, blanding, skjæring, elting, visping osv.


Stor transparent miksebolle. Mange anvendingsområder som riving, hakking, blanding, skjæring, elting, visping osv. Hell kokosen over i en blender eller foodprosessor. Kvern dette sammen til en klumpfri blanding. Kokossmør er perfekt å bruke i bakverk.


Det finnes mange forskjellig typer blendere med forskjellig bruksområder. Du kan rive, kutte, mikse, presse juice. Kenwood garanterer deg toppkvalitet. Knivblad med mange bruksområder. Den hakker, maler, blander og emulgerer - på bare noen få sekunder.


Utmerket maskin som forenkler pasta-lagingen utrolig mye. Med denne er det ikke vanskeligere å lage pasta enn å koke kaffe. Ha pinjerkjernene, bladene fra basillukumplanta og pressa kvitløk i en foodprosessor. Har du fleire tips til smarte bruksområder tar eg gjerne imot! Food processor - liter Food.


Kraftig med spiralledning og mange tilbehør for mange bruksområder. Du vil finne mange bruksområder også på denne,. Stavmiksere kan også bli erstattet av en food processor eller blendere som ofte kan være mer effektive,. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.


Veldig fornøyd og har tuffat og gått for et år snart med en blanding av bruksområder. Design-messig, den beste kjøp som var viktig,. Du får også en foodprosessor med på kjøpet. Det tar tross alt litt tid å prøve ut utstyret.


Den allsidige stavmikseren har mange bruksområder. Med sitt allsidige tilbehør gir Multipro-systemet deg flere bruksområder. Spørsmål om produkter og bruksområder. Hva gjør jeg hvis jeg vil returnere en reservedel jeg har bestilt?


Bresser Condor 10×er en allsidig høykvalitetskikkert med mange bruksområder , som har høyere forstørrelse enn dens mindre versjon Bresser Condor 8×42. Mest vanlige bruksområder for en blender. Milkshake: Å lage deilig milkshake i en blender, det går som en drøm. Form fire store fiskekaker.


Kjør alle ingrediensene i foodprosessor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.