tirsdag 13. februar 2018

Butinox futura grunning

Gratis frakt fra 6kr. Ingen annen grunning på det norske markedet som gir bedre beskyttelse. En pigmentert vanntynnbar grunning for nytt og værslitt treverk. Kan benyttes på alle typer treverk.


Inneholder aktive midler mot svertesopp. BUTINOX FUTURA GRUNNING.

Dokumentert beskyttelse mot råte. Langvarig nymalt utseende. Spesialmaling for grunnmur. Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset.


Butinox beskytter kledningen. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Anvendes på nytt grunnet, trykkimpregnert, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt treverk.


Velg butikk for lagerstatus.

Husk å mette endeveden, påfør 3–strøk vått-i-vått. Pigmenteringen tilsvarer fargen til nytt. Den gir meget god farge- og glansstabilitet, lavt fuktopptak og gir en svært god dekkevne. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. En meget værbestandig maling som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende, malt utseende. Produktet benyttes som grunning.


Og det finnes ingen an nen grunning på det norske markedet som gir en bedre beskyttelse. En transparent oljegrunning av høy kvalitet uten pigmenter til utendørs bruk. Hvis du skraper er det viktig med grunning på bart tre, Jotun visir eller lignende.


Under utviklingen av DRYGOLIN ULTIMAT har vi tatt det beste fra akrylmaling og det beste fra oljemaling og komponert det beste fra to verdener. TakSitt grunning for takstein er en vanntynnbar,. Før trengte du det, men i fjor.


Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Grunning på nytt treverk. Sperremaling og grunning i ett - alltid billigst hos homemaker.

En silkematt akryl murmaling for sokkeletasjer og grunnmur med god heft. Malingen er lett å påføre og dekker godt. Overflaten er enkel å rengjøre. Treolje gylden ltr Jotun 12- per spa Kjøp.


Harmoni 26- per stk Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.