mandag 19. februar 2018

Båtvinsj 220v

Medfølgende fjernkontroll har nødstopp. Elektrisk vinsj 220V for båtslipp og lignende. Vinsjen kan også brukes med dobbelspent wire for større. Vinsj 220V Vinsj 2V for båthus, verksted etc. Registrering nyhetsbrev.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Alle kapasiteter er oppgitt i løftekapasitet dette fordi trekkapasiteten varierer i forhold til vekt, helling og motstand.


Portabel vinsj for 220V. Leveres med fjernkontroll (m kabel) med nødstopp. Praktisk vinsj med fjernkontroll. Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring. Norges Billigste Priser?


Båtvinsj 220v

Vinsjer og tilbehør Vi har vinsjen du trenger til garasjen, verkstedet eller bil- og båthengeren. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som. God 2volt vinsj, som er godkjent for løft inntil 4kg på dobbel wire.


Båtvinsj - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. Sammenlign og finn den billigste prisen på elektrisk vinsj. Fra 19-Vinsjline Wire.


Ditt søk på båtvinsj griniveien ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Finnes det en formel (regel) for å beregne hvor kraftig båtvinsj man må benytte, for dra en båt med en viss tyngde opp på en båthenger? LYFTVINCH LØFTEVINSJ NOSTOVINSSI LØFTESPIL EH8Tillverkat för. Passer til b ter med b Les mer. Kraftig vinsj med bånd for båthenger etc.


Reduksjonsgear og sperre. Har også doble tannhjul som gir vinsjen. Tilgjengelighet: På lager kr 1. Biltema Nordic Services AB Elvinsch, v Max. En klassiker som vi selger mye av er elektrisk båtvinsj.


Spesielt beregnet for montering på. Easily share your publications and get.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.