mandag 12. februar 2018

Barneservise mummi

Kjøp barneservise hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Interiør, møbler og pynt på nett. Gratis frakt over kr 200! Gjør middagen til en lek.

Mummi barneservise er et sett med tallerken og kopp i vitroporselen. Med inspirasjon fra sitt eget liv, venner og familiemedlemmmer og et skarpt øye for underfundigheter. Mummitrollene ble skapt av vår alles Tove Jansson. Tufsla og Vifsla er to små figurer som gjemmer den store Kongerubinen. Her har vi håndplukket kvalitetsvarer til sultne og tørste barn!


Tutekopp og porselenskrus, barneservise i lekre gaveesker og Mummi -kopper og -tallerkner i. Finn de beste prisene på nettet. Vi tilbyr et bredt sortiment innen baby på nett.

Mummiservise er en perfekt gave - de blir brukt og elsket av både unge og gamle. Mymlens mamma har energiske barn, deriblandt Mymlen og Lille My. Mummi -trollene har fanget hjertene til mange mennesker rundt om i verden. Rätt Start Servise Mummi. Service Mummi i tre deler, inneholder en stor tallerken, praktisk sugekopptallerken og tutekopp med lokk.


Solid barneservise i ripesikker. Porselenservise fra Arabia, dekorert med Tove Janssons originaltegninger av de herlige figurene vi kjenner igjen fra Mummidalen. Design Letters barneservise deler Rosa. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.


La Tove Janssons fortryllende verden flytte inn i kjøkkenet! Perfekt startsett til de minste mummifans. Fint servise i ripesikker melaminplast med Mummi -motiv. Praktisk antiskli-ring under koppen og den flate tallerkenen. Sommerferien nærmer seg med stormskritt!


Mummi glass med sugerør (stk) - dager. Her finner du barneserviser med fine barnemotiver i porselen. Bestill for rask levering her!

Nettbutikken Eik barn har flere barneserviser i porselen, fra flere serier som Hjertevenn, prins og prinsesse, ro ro til fiskeskjær osv. Barneservise og Mummikopper. Flotte gaver enten det er. Sjekk priser på Mummi servise.


Frakt: 4kr Les mer. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.