torsdag 25. januar 2018

Barglass

Se utvalget av vannglass, drikkeglass og cocktailglass for hotell og restaurant. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Best priser på barglass på QXL. Her finner du glass til whiskysmakingen sammen.


Din leverandør av barutstyr! God kvalitet, kjente merkevarer, gode priser!

Nydelig barglass på 44cl. Perfekt til Strawberry daiquiri, Long Island Ice Tea e. Nyhetsbrev Registrer deg. Få tips, tilbud og informasjon. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter!


Bar and Cocktail supply store for mixologist and home. Vannglass, drikkeglass og cocktailglass til restaurant, bar, hotell og cafè. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke. Frydenlund ølglass - Selges av fo-fo fra Oslo. Begin typing your search above and press return to search. Det er ikke alltid enkelt å finne alle typer barglass under ett og samme tak, men vi har gjort vårt ytterste og forsøkt å samle et attraktivt utvalg.


Your shopping cart is currently empty. Flere glass-serier til alle typer drikke! En enkel oversikt over de forskjellige typer glass som brukes i en bar.


Litt om bruk og håndtering av disse. Ofte er en spesiell type glass knyttet til en drinktype. Glassene tåler mye tross sine tynne vegger, og er utformet for å fremheve aroma og.


Vi har lagt en gratis gave i handlekurven din! Se vårt store sortiment på glass! Vinglass, champagneglass, barglass , vannglass, robuste glass i polycarbonat og mer. I Line-serien fra Kosta Boda finner du, sammen med en rekke andre vin- og barglass , også et ballongformet konjakkglass med tilsvarende design. Vi selger kun produkter av høyeste kvalitet fra anerkjente produsenter som Riedel, Wedgewood.


Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass , krus, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former,. Kjøkken, stue, feiring eller hverdag: Du finner alltid noe til deg selv eller noen som fortjener en gave hos oss.

Alle Designforevig-butikkene tilbyr et stort utvalg. Et butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter.


Butikkinformasjon: Kitch’n skal være No. Her får du ekstra god service og fagkunnskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.