fredag 15. desember 2017

Raclette saus

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Chilisausen smaker mye chili, samtidig som den har en litt syrlig smak.


Sjekk alltid med NetOnNet først.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Stek bacon og kok de grønnsakene som skal kokes til de er kanpt møre. Skjær osten i tykke skiver og legg den på et fat. Hovedingrediensen er varm, flytende ost. Kan du tenke deg noe deiligere enn dryppende smeltet ost på alt av det du liker best.


For en tid tilbake hadde vi en raclette aften,. Fløte – brukes til å lage saus , potetgrateng eller sjampinjongstuing i porsjonsjernene. Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.

Til raclette er mandelpoteter veldig godt, men andre sorter kan utmerket godt brukes. Kok potetene såvidt møre. Ha sølvløk, sylteagurk skåret i små terninger.


Fordelen med raclette er at alt kan lages i forveien, så steker gjestene kjøttet selv. Denne dagen hadde jeg som vanlig, med hensikt, lagt altfor mye kjøtt. Vi bruker forskjellige typer kjøtt, også marinert, kuttet i biter. Champignon, sqaush, løk, mais osv.


Finn de beste prisene på nettet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppskrifter for raclette. Den klassiske sveitsiske raclette består av smeltet ost servert varm med nykokte poteter og sylteagurker.


Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Man griller biter av sveitserost eller raclette -ost over trekull eller gass til de begynner å smelte. Orientalsk saus : Rør sammen majones og rømme.


Bland inn eplet og løken. Osten er en halvfast ost av kumelk. Vi skal ha folk her på nyttårsaften, og tenkte å ha raclette i stedet for kalkun som vi vanligvis har.

Har dere noen gode tips til det, aldri hatt det før. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Her om dagen var det sveitsisk som sto på menyen, og det var duket av for noe så flott som raclette. I raclette skal man smelte en spesiell type oster som blir en slags fast saus man heller over maten. Hvis du ønsker å holde en liten og intim sammenkomst med god mat for gode venner, da skal du velge fondue. Her har vi byttet ut sølvløk og.


Varm olje til 1°C i en fonduegryte på kokeplaten. Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet. I vårt sortiment finnes kjøkkenutstyr og inredning til kjøkkenet. Vi har rask leveranse og fri frakt over 499kr.


Alle kan nå dekke sin panne med grønnsaker (ev. også salami osv.) og ost. I den lille stekepannen har jeg en skje saus. Server med potet og saus.


These fondue dipping sauces can be used with broth fondues and oil fondues.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.