tirsdag 12. desember 2017

Plasttønne med lokk

Vi har stort utvalg av plasttønner og plastkar. Fri frakt og års garanti! Plastfat med lokk - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Sett den under takrennen for å samle regnvann, eller fyll den selv.


I bunnen monteres medfølgende tappekran, i toppen er det et lokk. Logg inn med Brukernavn og Passord du har fått oppgitt fra Ahlsell. LOKK TIL PLASTTØNNE 1L SVART. Lokk kan kjøpes separat. Stabelbare plasttønner ( med lokk – se tilbehør).


Strøsandkasse med lokk Vis. Leveres komplett med lokk , spennbånd og kraftige håndtak. Dykkersportens foretrukne transportboks. Blå plastfat i slagfast plast.


Plasttønne med lokk

Tette fat med svart lokk og klemring. Inkludert lokk og base med hjul. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Plastspann med lokkrngodkjent for næringsmidler og har sikring av lokket.


Flere av modellene er praktiske å ta med når du renser. Eg er på jakt etter ei plast tønne på ca - liter med skru eller press ring lokk. Robust tønne med håndtak. De høyeste med klemmer (lås) er solgt. Har igjen ( med lokk ). Jeg har plasttønner med stort lokk.


Plasttønne med lokk

Med litt avfetting og spyling. Inngår i bag in Box systemet. Kategori: Tilbehør for vask. Tett fat med svart lokk og. Sinktønne med bærehåndtak og lokk.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. I utførelser $telle tilgjengelig. Plasttønne - ballong - naturlig farge - med blå literskala og skrulokk.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser? To stk 2liter og en stk liter, alle blå plast med lokk og metallring for skikkelig lukking om man ønsker det kom på rett over tusenlappen inkl mva. Tønnen leveres med lokk.


Større 120L tønne av hardplast med lukkbar lokk til oppbevaring av agn eller oppbevaring generelt. Ved å bruke en plasttønne med lokk , bore hull for ventilasjon og plassere fat på en base for enkel turnin,. DeLaval Dispenser Pumpe Universal 19Inkl. En ting jeg har smågrublet på og egentlig slått i fra meg, men som andre kanskje kan gruble videre på. PlAsTTØnne meD loKK DAnsK Design liTer sTorT PArTi fenDere megeT soliDe!


Plasttønne med lokk

Jeg var så heldig å få en stor plasttønne med lokk og tappekran i vår. Den har vært i jevnlig bruk sommeren igjennom. Tar av lokket når det regner,setter det.


Selv om kjegleformen er utslagsgivende ser jeg for meg at man feks kan ta en stor plasttønne med lokk , skjære ut noen hull forholdsvis langt ne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.