tirsdag 5. desember 2017

Lydplanke test

Lydplanke test

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Velg en med strømming, så får du et musikkanlegg med på kjøpet! Lydplanke er enkleste vei til fet TV-lyd. En lydplanke eller lydsokkel oppgraderer TV-lyden i en håndvending. Men ikke alle er like gode.


Lydplanke test

TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få. Sonys bidrag til testen er en veldig kompakt lydplanke med tilhørende subwoofer, og den er kanskje den skarpeste av alle plankene vi har testet.


Bluetooth, Utgangseffekt (RMS) 210W, HDMI-innganger 2stk, HDMI-utganger 1stk, NFC, Laveste. LYDPLANKER: Dagens TV-er har ikke særlig mye plass til høyttalere og låter deretter. Det kan en lydplanke fikse på - og da kan du også bruke den til. Vil du ha bedre TV-lyd uten å få stuen full av høyttalere og kabler? Med en lydplanke får du et elegant og diskre hjemmekinosystem.


Lydplanke test

Oppdag LGs store utvalg soundbarer og lydlister med flott design her. Selv om interiøret krever en lydplanke , behøver det ikke å gå på kompromiss med lyden. Hvilken lydplanke eller lydsokkel er best for deg?


Vi har lest mengder av tester og sett nærmere på de beste lydplankene fra bl. Samsung, Sonos og JBL slik at du. Få førsteklasses lydkvalitet med lydplanke fra NetOnNet. Her er tre av dem, hvor den ene nærmest slo oss ut av stolen.


Test : Supersmart lydplanke med ekte surround. Hi-Fi Klubben har et solid utvalg av lydplanker og høyttalere til TV. Finn tester med emneknaggen lydplanke. Og nettopp det gjør den veldig aktuell.


Vi har lekre soundbars fra Sonos, LG og Sony som er ideelle for veggmontering under din TV som gir deg heftig lyd hjemme. Yamahas lydplanke er den smaleste i testen , og med den fiffigste subwooferløsningen på markedet. Sjekk alltid med NetOnNet først. TEST : Disse produktene gir godlyd i stua.


Det har florert med negative meninger om lydplanker. Dette kommer gjerne fra dem som mener at alt. Fra et designmessig ståsted føles det helt riktig å kombinere en slank flatskjerm med en like slank og lekker lydplanke.


Finn bilder, omtaler og tekniske spesifikasjoner for dette LG-produktet SH5. Oppdag utvalget fra Sony av slanke og kompakte Soundbar-enheter til TV med innebygd eller trådløs subwoofer som gir deg en oppslukende omgivelseslydopplevelse. Sonos Playbar er en trådløs lydplanke for hjemmekino som kan heve både filmer og fester til nye høyder. Perfekt for enhver musikkelsker. TV Hjelper deg har testet.


Lydplanke test

Glem bokselyden fra dine innebygde TV-høyttalere og skjem bort filmene dine med en smart lydplanke , inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.