fredag 8. desember 2017

Glass skyvedør dusj

Over år med fornøyde kunder. Vi har stort utvalg i designdusjer i mange størrelser. Celeste håndtak til dusj m200. Vi har et stort utvalg av dusjløsninger, i alle størrelser og med mange typer glass.


Det finnes så mange elegante løsninger.

Uansett hvilke dusjvegger du er på. Velg en modell for å endre glass og finish. Du slipper vannstenk andre steder i baderommet. Kan fås med skyvedør eller svingdører.


Krever en viss form på baderommet. Bytt ut den gamle dusjdøren med en lekker dør i glass. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer.

Festes enkelt med sugekopper. Til modeller med gulvprofil medfølger klare PVC-lister til tetning mot vegg og mellom glass og. Femkantet kabinett med skyvedør.


En dusj med et pent utseende er i mange tilfeller også en god dusj. Ved begrenset plass på baderommet er det fint å bruke et gjennomsiktig og holdbart materiale som glass. Novellini Kuadra A skyvedør for hjørnemontering.


Unidrain GlassLine er en intelligent og funksjonell produktserie av dusjvegger i glass og dusjdører som danner vakre og moderne dusjer. Den innovative dusjen ,. Duscholux Magic Run hjørneløsning med fastfelt og skyvedør 1cm. Se våre produkter til ditt baderom.


Komplett dusjhjørne fra Svedbergs, med klart glass og hvite. Hagestue til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Som en av ledende produsenter.

Handle på mithrashardware. En dusj kan vekke deg opp om. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Dansani Match dusj er hø.


Rammeverket kan leveres i malt, foliert, finert overflate eller heltre. Skyvedør med gulvprofil eller dør som. Kvalitetsdusj til en fornuftig pris. Finn de beste prisene på nettet.


Dusj fester og støttestag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.