torsdag 16. november 2017

Medisinkurs ufaglærte

Medisinkurs ufaglærte

Oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering For helsefagarbeidere og ufaglærte. Grunnkurs i legemiddelhåndtering fyller dette behovet. Kurset kan også gjennomføres av assistenter og ufaglærte der arbeidsgiver godkjenner denne praksisen.


Helsefagarbeidere og ufaglærte. Bø, Nome, Sauhera Skien og Stavanger kommune i samarbeid med Sykehusapoteket i Skien. Kurset gir deg kunnskap som letter ditt møte med.


Hvorfor har vi laget denne siden? Denne nettløsningen er basert på Fagforbundets opplæringshefte Legemiddellære av Cand. Redaksjonen bak Norsk Elektronisk Legehåndbok (moderverket til NHI) har laget praksisrelaterte, problembaserte kurs i legemiddelhåndtering ( medisinkurs ). E-læringskurset gir en grundig innføring i lover og forskrifter, legemiddelformer, legemidler i kroppen, utvalgte sykdomsgrupper og legemidler til disse. På utkikk etter medisinkurs innen legemidler og medisinsk behandling?


Finn kurs i legemiddelhåndtering og medisinkurs over hele landet på Kursguiden. Noen steder får ikke ufaglærte gi. Kursene er utviklet for pleieassistenter og ufaglærte i pleie- og omsorgstjenesten og tilpasset deres behov. De består av både grunnkurs og oppfølgingskurs.


Introduksjonsvideo for medisinkurs fra Apotek 1. Apotek kan tilby nettbaserte legemiddelhåndteringskurs for helsefagarbeidere. Se informasjonsvideo om kurset her. De ufaglærte fikk ikke lov. Personlig er jeg av den mening at en medisinkurs på langt nær er nok hvis en ikke har noe.


Jeg leste ikke en dritt, gjorde ikke en dritt, og sto med glans på eksamen. Jeg har vært på medisinkurs. Er ikke så vanskelig vil jeg tro. Her finner du en oversikt over Kurs og studier i medisin, helse- og sosialfag i hele landet.


Medisinkurs gjennom kommunen. I alle fall når ufaglærte (og ikke-egnede) personer kan ta det. Har vært på flere medisinkurs , og alle har vært forskjellige. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Idag har jeg vært på medisinkurs fra 9-3.


På slutten av kurset skulle vi ha prøve for å se om vi består etter ikke. Sykepleier og vernepleier har kompetanse til å administrere og dele ut legemidler. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Praktisk informasjon til deg som skal ta kurs, eller til deg som er leder og skal administrere kursgjennomganger. Hun var ufaglært og uten noen form for medisinkurs da hun begynte.


MED medisinkurs har lov å dele ut medisiner. Det er legen som delegerer hvem som kan dele ut medisiner, det kan også være ufaglærte medhjelpere. Men medisiner må du ha medisinkurs for å kunne gi,.


Medisinkurs ufaglærte

Ufaglærte (pleieassistenter) har IKKE lov til å sette inn kateter på verken menn eller kvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.