onsdag 29. november 2017

Gass kjøleboks

Gass kjøleboks

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. Gå til produkter Hent varer i butikk Landsdekkende forhandlernett med 150. En kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass , 12V eller 230V! Bruk gass ute, 12V i bilen og 230V hjemme!


Gass kjøleboks

Svært kompakt og portabel - Effektiv. Bruk propan ute, 12V i bilen og propan eller 230V på hytta og hjemme. Manuell tenning og termostatstyrt. Boksen har plass til tolitersflasker og. Hos Hyttespesialisten finner du en rekke kjølebokser og frysebokser egnet for drift med volt, 2volt, gass , eller en kombinasjon av alle tre.


Selv strømløse hytter kan installere flotte kjøleskap som kan gå på gass eller kobles til solcelleanlegget. BRUKERVEILEDNING Viktig: les denne brukerveiledningen nøye før utstyret settes i drift. Behold denne brukerveiledningen for.


Her kan du finne en rekke kjølebokser og frysebokser egnet for drift med volt, 2volt, gass , eller en kombinasjon av alle tre. Har lyst på en kjøleboks i bilen. Hittil har jeg brukt de billige på V, men de kjøler dårlig og bruker for mye strøm.


En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Velger du riktig kjøleboks , kan du få ekstra mye ut av sommervarmen.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Handle din Mobicool kjøleboks online hos Campingtilbehør4u. Undertegnede har kjørt Norge på langs i sommer med en go gammeldags kjøleboks beregnet for bruk i bil.


Kjøleboks fra Mobicool finns på Campingtilbehør4u. Den er helt ok i bruk, og gjør det den skal. Cuisine er en kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass , volt eller 2volt! Regulator Duomatic omskifter Gass kran Gass slange Gass måler Gass del Tetthetskontroll Gass boks Gassindikator.


Gass kjøleboks

En smart boks som både kan varme opp og kjøle ned. Kan kobles til både V sigarettenneruttak og 2V uttak. Glass til parafinkjøleskap. Legg til dine favoritter. Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter.


Cool er en treveis kjøleboks med høy ytelse og overlegen absorpsjonsteknologi. SUNWIND KJØLEBOKS FOR GASS - L. Njut ännu mer av den fantastiska naturen med Dometic CombiCool ACX 35. Den drivs med V likström i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.