onsdag 6. september 2017

Olje og eddikflaske

Med noen enkle trykk sprayer du olje og eddik på salaten uten søl, og blandingsforholdet velger du selv. Lokket og den dryppfrie helletuten lukker tett og. Vi har veldig fine olje - og eddikflasker med både klassisk utforming og med mer. Helletutens lille lokk åpnes og.


Flasken har en smart dryppfri helletut, så det kommer. Ett produkt med mange muligheter og funksjoner.

Hell olje på karaffelen, og oppbevar den i kjøleskapet eller kjøkkenskapet slik at den er klar når du skal bruke den. Krydre middagen og den sprø salaten med en deilig dressing. Filter som gjør at tuten ikke tetter seg.


Brukes til forskjellige oljer , eddik og annen. Hos oss finner du flere forskjellige flasker til olje , eddik og dressing. Det er veldig koselig å ha en oljeflaske, eddikflaske , eller kanskje en dressingflaske. Materiale: Rustfritt stål, kunstmateriale og blyfritt glass. Eddikflaske fra serien Grand Cru.


Glassdelen tåler oppvaskmaskin maks 50.

Den enkle glassflasken er velegnet til både olje og eddik, og gjør doseringen på salaten eller i matlagingen enkel. Den praktiske skjenkeproppen settes i flasken. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Bakeren og Kokken selger kjøkkenutstyr og design på nettet. Dette produktet er dessverre gått ut av vårt sortiment og vises dermed ikke på tilbords. Men sjekk med din lokale Tilbords butikk om de har dette på lager. Olje eller eddikflaske i klart glass til meget god pris. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.


Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Se mer av det populære designet her i nettbutikken vår. Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kjøpsopplevelse Jeg godkjenner.


Vi leverer det meste innen billig emballasje raskt og trygt. Kjøp esker, trykksaksesker, boblekonvolutter og mye mer innen emballasje fra oss! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Pris: 2kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign.


Olje - og edikksett som er pene å ha på kjøkkenet eller sette på bordet ved servering. Fungerer også perfekt som en karaffel for å ha en porsjon vin til hver gjest. Likevel ble det laget noen kun for de to flaskene for olje og eddik,.


Gjelder kjøp over Kr 30- til og med onsdag 31.

Den elegante Grand Cru flasken fra Rosendahl passer utmerket både til olje og eddik. Med den praktiske skjenketuten er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.