fredag 4. august 2017

Lysskinne stue

Princess har det du trenger. Bestill enkelt i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke.


Stuen er ofte rommet hvor man legger mest arbeid i vise fram hjemmet sitt i. LED-belysning til stue finnes i alle nettbutikker, men her ser du mer originale lamper.

Les hvordan du bruker dem mer originalt også. Gode tips til belysning i stuen. Hvilke lamper passer til en stue og hva bør du tenke på?


Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting. Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Lys på kunst, reoler, frukt og planter gir liv i stuen.


Til lesing og håndarbeid bør man ha direkte rettet lys fra gulv-, bord— eller vegglamper. Våre skinnesystemer er et.

Bruk Tilbakestill filtre. Hos Christiania Belysning finner du til enhver tid et stort utvalg takskinner downlights og andre taklamper til gode priser. Vi fører takskinner fra en rekke ulike.


Alle Ifø porselenslamper nå også med LED. Tradisjon møter fremtid. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lyskinner og spotter i mange lekre design til gode priser. Vi har skinner og spotter fra en rekke ulike leverandører slik at du. Stuen bør derfor ha en variasjon av lyskilder som dekker ulike behov.


En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Plasser gjerne forskjellige lamper i forskjellig høyde for å få en variasjon. Gir god allmennbelysning.


Spotskinne system gjør det mulig å koble til flere spotlights til samme skinne og legge skinner i vinkel, om man ønsker det. Har du behov for spotter og downlight? Besøk vår nettbutikk i dag! Se våre flotte produkter, i alle stiler og prisklasser ⇒ Velkommen til designbelysning.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Du behøver egentlig ikke ei taklampe i stua. En lysskinne er ei skinne med flere påmonterte spottere. Gulvlamper og bordlamper gjør mye av jobben.


Finn din lyslist under kjøkkenskap eller en lyslist som er dimbar. Lys gir omgivelsene våre form og karakter. Lys er mer enn bare praktisk. Lysbutikken designbelysning. Den kan bruges i alle hjemmets rum.


Eksempelvis kan den gøre gavn i soveværelset,. Se eksempler på downlights til skråtak! Les mer om lys til bolig! LED spotskinner i moduler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.