torsdag 31. august 2017

Låsbart skap stål

Kontormøbler til arbeidsplassen. Er du på utkikk efter Låsbare Stålskap? Bestill Online og Spar Penger i Dag. Vi har et stort utvalg av kontorskap for et stilig og praktisk kontor.


Se vårt store utvalg og finn det perfekte skapet for deg. Oppbevar alle arbeidsplassens nøkler på en sikker måte med dette kompakte og praktiske nøkkelskapet!

Skapet er innredet med flyttbare nøkkelkroklister med 10. Verktøyskap produsert i kraftig stål som er helsveisett. Ventilert skap av galvanisert stål til oppbevaring av gassflasker utendørs.


Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap! Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap. Praktisk, slitesterkt nøkkelskap i lakkert stål. Listene kan flyttes mellom hullene i konsollene. Stort, romslig og solid oppbevaringsskap med mange ulike rom og kroker!


Med åtte små rom, et stort skap og finurlig oppbevaring på toppen med låsbart lokk.

Her finner du oppbevaringsskap i stål for verkstedet, permskap og klesskap. Mange skap er også låsbare, enten med hengelås eller med innebygd lås. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av skjenker og skap til lave priser! Våre oppbevaringsløsninger oppbevarer sakene dine trygt og ute av veien.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Arkivskap i stål , pent. Prisen er oppgitt pr skap ,. Laget av galvanisert stål og egnet for utendørs bruk. Innredes med hyller og bunntrau ette. Snyggt nyckelskåp i rostfritt stål med frostad glasdörr.


Med nyckelsymbol i klarglas. Rustfritt skap med spesialinnredning. Låsbart kabinett beskytter beholderen og. Vi produserer en rekke skap for bruk offshore.


Serien med veggmonterte skap av lakkert stål med enkeltdør, MAS, har en beskyttelsesgrad på IP 66. Skapene er lagerført i mange forskjellige størrelser. Vi har kontor, garderobe og sikkerhetsskap!


Kjøp låsbare skap fra Gerdmans. AJ har stort utvalg av kontorskap for et stilig og praktisk kontor.

Skap med låsbare dører leveres i en rekke variannter med mulighet for unkie nøkkelsystemer. Kan leveres med dører i øverste rom. Skohylle i epoxykakkert stål. Sales commission is included in your bid.


Handling charges and VAT is added when applicable. Solid låsbart gateskap som er IPklassifisert. Leveres med justerbart fundament.


Elegante og meget holdbare skap , som tåler de tøffeste utfordringer fra arbeidsplasser og offentlige miljøer. I nederste del av skapet finnes låsbart rom for oppbevaring av PC,. Hos Gerdmans finner du skap av høyeste kvalitet som er produserte i stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.