tirsdag 22. august 2017

Bringeduk hardanger vinterbunad

Lyger og sølv kommer i tillegg. Kontakt butikk Bestill gratis måltaking. Hardanger vinterbunad og Hardanger festbunad. Hjem-BUNADER-DAMEBUNADER.


Bringeduk og belte kan være brodert, vevd eller perletredd.

Finn denne og andre Pins på Folkwear of. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Mange tenker i dag at bringeduk og belte skal. Vinterbunad blir også brukt.


Denne Pinnen ble oppdaget av Janicke Frantzen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Cape, belte, sølv og bunadsko kommer i tillegg. Standard sortement består av dobbel halssølje, brøstsølje,. Jeg har sydd alt selv, og det som har tatt lengst tid var broderiene, spesielt det på forklet. Du kan bestille disse både i avdelingen i Ski og avdelingen på Kolbotn.


Priser, se nederst på siden! Brodert belte følger samme mønster og farge som bringeduk og lukkes med. Håndlaget perlebroderi for bringeduk til hardangerbunad. Dette er kun perlebroderi,.


Me leverer komplette, ferdigsydde dame- og herrebunader med alt tilbehør. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur.


Klikk her for å velge størrelse, farge eller for mer info. Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Verken bringeduk eller belte her er lett å sy da det er dårlige bilder å se etter. Så bra at du fortsette blogginga i nord.

Kvammasylja er utvikla frå gamle modellar i distriktet. Den har sitt særpreg i handgravert mønster og lauvpryd. Bunaden omfatter områdene Kvam, Granvin, Ulvik, Eidfjord. Mønster til nytt perlebelte og bringeduk med variant. Did you like this article?


Share it with your friends! Written by Kjell S-E Bull-Sveen. Condition: Ny produkt Tweet. Ta kontakt med oss for bunad frå Nordhordland. Her hadde kunden en bringeduk som var over 1år.


Men bunaden er skjønn, så da jeg fikk den av min mor. For å aldri ha gjort dette før er jeg fornøyd med resultatet. Jeg er veldig glad for at jeg knipset mye med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.