onsdag 30. august 2017

Arme riddere trines matblogg

MATGLEDE on TRINES MATBLOGG. Ungene elsker arme riddere , så her i huset serveres det til frokost nesten hver eneste lørdag og søndag! Som oftes bruker jeg vanlig grovt brød til ridderne, men. I dag ble det arme riddere til kvelds eller French Toast som jeg kaller det fra min tid i utlendighet.


I Skottland kalles det faktisk Gansta Bread!

En enkel og smakfull måte å få brukt opp brødrester på. SEMIFREDDO MED KROKAN for timer siden For the Love of Cooking. Arme riddere Disse gode. Thai Pumpkin Soup for timer siden smitten kitchen.


Oppskrifter on TRINES MATBLOGG. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. French toast, også kalt arme riddere , er brød som har trukket i egg og melk før det stekes i stekepanne.

Det er lurt å bruke et dag-gammelt brø gjerne loff. Gammelt brød får nytt liv når Lise Finckenhagen lager arme riddere. Har du brød som begynner å bli litt tørt? Lurer du på hva du kan bruke brødrester til?


Her har du en skikkelig klassiker! Adventstiden er rett rundt hjørnet og i morgen tennes det første lyset. Dette er viekelig en smak av barndom ja. Hva med å gjøre litt ekstra ut av den første adventsfrokosten?


Eller festlige riddere , som vi kaller dem her. Det er nemlig mye gøyere å spise de festlige enn de arme , ifølge ungene. Ny kokebok, totaloppussing av den 10-årsjubilerende bloggen Trines matblogg ,. Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er,. Chilipoteter med paprika - TRINEs MATblogg.


En matblogg med deilig mat for hele familien. HAMBURGER MED EPLE, BACON, BRIE OG RØDLØKSKOMPOTT ( TRINEs MATblogg ) Hamburgere er god og populær mat,.

Server arme riddere med nyrørte bær eller syltetøy og rømme. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Vi kom over denne geniale oppskriften fra ‘Mat på bordet’.


Med minimal innsats i kvel får du brukt opp både brø. En nydelig sitronfromasj med friske jordbær er en herlig dessert å overraske middagsgjestene med. Også ser det helt lekkert ut. Hjemmelaget er som oftest det beste, og slik er det med jordbærsyltetøy også. Hva er vel bedre enn nystekte vafler, arme riddere eller ferskt brød med hjemmelaget.


Bare synd jeg spiste opp alle. Resten av brødet er supert til å bruke til arme riddere eller til å lage crutonger av! Den beste fant jeg på Trines matblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.