fredag 11. august 2017

Antikk auksjon norge

Hos auksjonshuset Lauritz. Høstmarknad med hobby,brukt, antikk og samlermesse i B. Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner. Nettauksjoner av frimerker, mynter, brev, samleobjekter og antikk.


By på kunst på vår nettauksjon og gjør et kupp i dag.

Rask levering til hele landet. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag! Norges største nettauksjon. Fra tid til annen seneder vi ut nyhetsbrev om kommende auksjoner og spennende objekter.


Til våre auksjoner TRYKK “ AUKSJONER ” over! OZ SØLVMEDALJER PROOF I KAPSEL – stk pris 1kr Kjøp. Verdens største tjeneste for online- auksjoner med tusenvis av artikler,.

Kategorier favner så som frimerker, mynter, brev, samleobjekter og antikk. Brunstad antikk og brukt. Vi selger både for bedrifter og for privatpersoner. På oppdrag fra bobestyrer holdes auksjon over Hedmark Bygg og Eiendom as. Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Arkeologi auksjon.


Romersk antikk Carne Intaglio fra en Wedding Ring, Clasped Hands, stilk av hvete. Laveste Pris i Norske NettButikker? Klikk her for å se data om dette nettstedet. På auksjon denne uken: En George III creamer. Dette er en info-side først og fremst om auksjoner på Klett.


Auksjon og ordinært salg. LÅVEN ANTIKK OG AUKSJONSHALL. Mohn Kunsthandel kan se tilbake på mer enn hundre år med salg, auksjon og taksering av kunst.


Velkommen til oss i Domkirkegaten midt i Bergen sentrum. Vi tar på oss alle typer auksjonsoppdrag i kommisjon og avholder mellom til auksjoner i året.

Motta ditt søk Antikk gratis på SMS. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 7- kr. Vi annonserer kommende auksjoner på denne siden.


Om du ønsker, kan du registrere deg på denne LINKEN, og få varsel på epost straks vi legger den ut. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet overskuddsmateriell. Oslo Myntgalleri AS avholder auksjon nr. For andre objekter for eksempel medaljer tilkommer m. Meny Avsluttede auksjoner Kjøp Salg Mine bud Om oss Kontakt English. Neste auksjon er : Den store høstauksjonen søndag 11.


Vi auksjonerer ut flere tusen produkter og prisen begynner alltid på krone!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.