torsdag 27. juli 2017

Hengende vinduspynt

Lekkert glasshjerte som henges opp, feks i vindu, og gir et behagelig lys. Stående og hengende vinduspynt. Vi har vinduspynt i mange farger og fasonger. Velkommen til en hyggelig handel.


Den unike julegaven finner du hos oss. Juleservise Gammelnissen, julenisser,. Lamper, lysestaker og vinduspynt. Unike lamper i glass tilpasset ditt hjem. Neste Tilbake til albumoversikten.


Jula er over og pynten skal ned. Ofte blir det tomt i vinduene når julestjerna og adventstaken forsvinner. Her er noen tips til vinduspynt.


Hengende vinduspynt

På tide å pynte opp i vinduene etter at julepynten er tatt ned? Noen hengende vinduspynt. Utenom det, vet jeg at absolutt ingen andre har maken hengende på veggen sin. Til katten og urskiven har jeg brukt sjablonger.


Det er mange som foretrekker hjerter foran stjerner til vinduspynt i. Jalna Hengende Stjerne 1cm. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter, bilder.


Hengende vinduspynt

Jeg har nettopp flyttet fre en leilighet som hadde veldig store vinduer og der hadde jeg to hengende lykter, to små hengende telysholdere, stjerne i kvist,. Vidunderlig vakker stor Julestjerne på Clips i fargen burgunder med den skjønneste dekor som lager et fantastisk spill. Hjerte er likt på begge sider er fint hengende i et vindu eller fra taket på terassen eller stuen. I barnehagen kan de brukes som pynt på juletreet , hengende i vinduet eller i taket.


Snøkrystallene kan også brukes som adventskalender i vinduet. Julie Kristin og Kjell tok utgangspunkt i historien da de pusset opp det gamle sjøhuset, og de har skapt et helt unikt hjem på Karmøy. Skal vi ha den hengende som julepynt utenfor vinduet?


Slik er det å være et ettertraktet byttedyr. Jeg elsker kongler, og syntes de kan passe inn året rundt, disse konglekulene er jo supre som vinduspynt , på et fat, hengende i flere høyder og ute i snøen! Liftgardiner eller sidegardiner? Eller ingen gardiner i heletatt? For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti finnes ingen.


Bordhjerte, ny type, med lyskopp hengende over hjertet. Dobbelt bordhjerte, ny type, med lyskoppene hengende over hjertene. Søkeord fugl,barn,pynt,hus,hjerte, vinduspynt ,Lilleboden. Vinduspynt med lyskopp i glass.


BREDT UTVALG: Gulvlampe, bordlampe, vegglampe og taklampe til alle rom. Hva er vel mer kos om julen enn julekaker? Pepperkakebaking er noe som kan.


Shape er en serie elegante hengende metall-dekorasjoner i messing utførelse fra Star.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.