mandag 24. juli 2017

Gammelt norsk tinn

Bølget kant nederst på lysholder, samt mindre mansjett på den ene. Se hva andre mener om denne boka, og. I serien Kunsthåndtverk i Norge.


Gammelt norsk tinn

Arbeid med tinn er et tradisjonelt norsk kunsthåndverk, og boka forklarer hvordan man kan finne ut hvor gammel en gjenstand. Fra gammelt av ble støpt tinn regnet som middelklassens sølvtøy og derfor tatt vel vare på. Vi har fortsatt denne flotte tradisjonen og derfor. Det kjemiske symbolet kommer fra det latinske navnet på tinn , stannum. Det norske navnet stammer antageligvis fra gammeltysk zin.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Tinnatomets elektronskall. Bondesølv er et viktig begrep i norsk gullsmedkunst. Espeseth, Morten Larsen. Se egen side med personvernerklæring for ytterligere informasjon.


Gammelt norsk tinn

Dersom du velger å benytte. Det er et mykt, sølvhvitt metall som er lett å valse til tynne plater. Gammelt skrin fra E-funn. Ved 1°C kan tinnet trekkes til. Håkon V utstedte en forordning.


Liten bolle med stett 5cm høy - 12cm bre. Get this from a library! Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Finn beste pris på Rubrikk. Husmorvikaren arvet for en tid tilbake et gammelt tinnfat.


På nyere tinn holder det nok å vaske, men dette fatet hadde ligget i en kjeller i flere år. Jeg har komt ovet dette gammle tin kruset som hadde vert strålende om noen hadde litt. Det betyr ikke at kruset er like gammelt. I dag leverer vi hovedsakelig tinn med design fra 16.


Sølvbestikk blir aldri umoderne og står godt til dagens interiørtrender der gammelt og nytt blandes i skjønn forening! Atrå har fra gammelt av vært kirkebygd. Norsk sølvbestikk, mønsteroversikt. You searched for: norsk tinn pewter!


Gammelt norsk tinn

Etsy is the home to thousands of handmade, vintage, and one-of-a-kind products and gifts related to your search. Glosbe, online ordbok, gratis. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit.


Kategorier Rengjøring Stikkord tinn. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Dette er en base for utgått sølvtøy,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.