mandag 31. juli 2017

Elektrisk fluesmekker biltema

Elektrisk fluesmekker biltema

Fang insektene harmløst og sett de ut igjen i naturen. Kjøp din elektroniske fluesmekker. Ideelt til hus, hage og hytte! Kompakt, robust og kvadratisk utforming som gjør det enkelt å stoppe insekter på vinduer og i hjørner. Smårutete nett stopper selv mindre insekter.


Hånd eller fot, velg din favorittform! Selges i assorterte farger. I tillegg etterlater deg ingen flekker etter seg. Insektene blir drept av. Fordelen ved en elektrisk fluesmekker frem for en alm.


Sjekk priser på test elektrisk fluesmekker. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene. Elektronikk: Jeg syns det er litt lite futt i denne dingsen. Vi er på fluejakt hver dag nå,like morro hver gang Tar til og med de irriterende små fruktfluene.


Elektrisk fluesmekker biltema

Teleskopisk fluesmekker som gir ekstra god rekkevidde. Fordi den kan skyves sammen, tar den ekstra liten plass når den ikke er i bruk. Handle online hos Campingtilbehør4u.


Kan brukes til både grilling og steking. Denne elektriske fluesmekkeren gir deg en meget effektiv måte å bli kvitt insekter på. Elektrisk stekepanne med nonstick belegg og glasslokk.


Best å forberede seg med riktig våpen! Med denne kan du lett grille de små terroristene som invaderer. Et fantastisk våpen mot mygg og veps Midlertidig utsolgt - ventes inn DETTE PRODUKTET ER UTGÅTT. Pris Kr 14-Produktomtaler.


ELEKTRISK FLUESMEKKER -FIFA! Katastrofe - Duration: 3:37. Fluesmekker , elektrisk. Legg til i innkjøpslisten. Gir insektene støt, og du slipper insektssøl utover veggen.


Sendes ut i forskjellige farger. Med en fluesmekker blir det hakket enklere å ta hånd om irriterende fluer som suser. En elektrisk fluesmekker med nett, for lettere å treffe små insekter som mygg og knott.


Så snart flygende insekt treffes av høyspent-gitteret får de støt og dør. Mowinckel_Inc Biltema : Datastøvsuger. Fanger opp flygende insekter, og gir elektrisk støt.


Elektrisk fluesmekker biltema

Denne fluesmekkeren gir deg en meget effektiv måte å bli kvitt insekter på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.