torsdag 29. juni 2017

Fryse omelett

Jeg er så lei av vanlig matpakke, har ikke tilgang til kantine på jobben - og jeg har aldri tid til å steke meg omelett om morgenen før jeg drar på jobb. Ja, overskriften sier vel det meste: kan man fryse omelett ? Gubben er i gang med en candida-kur og da går det mye i omelett til. Søk på oppskrift på karbomelett her inne, den er god å fryse.


Kan fint lages i langpanne og stekes i stekeovn og deles i passe store biter.

Vi viser deg hvordan du på en enkel måte lager omelett. Har du egg i huset, har du alltid middag! Du kan fint fryse eggehviter, -plommer eller hele egg,. Franskmennene som har kalt denne berømte desserten for norsk omelett synes antakelig den minner om norske breer og.


Omelett er også god og mettende lunsjmat,. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Disse herlige små omelettmuffinsene er nydelige som en egen rett, ved siden av en salat eller i matpakka.

Og jeg er faktisk helt enig, for helt på slump og tilfeldigheter tror jeg seriøst jeg klarte å lage tidenes beste omelett ! Vaffelomelett er rett og slett omelett i vaffeljern. Det er raskt og enkelt å lage og passer like godt til frukost som lunsj, enkel middag eller kveldsmat. Fordi jeg har liten fryser har jeg derimot liten plass til å faktisk fryse ne. Og kokte egg er jo veldig greit å bare ha liggende. Hej, någon som vet om man kan frysa omelett ? Lag rikeleg så har du til å fryse ned.


Del opp i serveringsstykke og ta opp etter behov. Har kjøleskapet fullt av egg som nærmer seg utløpsdato. Skulle gjærne fått brukt dem opp på noe. Kan man fryse omelett og eggerøre?


Hei Camomilla Det går veldig fint. Vi er glade i omelett til frokost og lunsj, og denne omelettmuffins er både morsom og populær blant barn også! SIDE2): Listen over mat du kan fryse er lang, men her får du et utvalg matvarer du kanskje ikke visste kunne puttes i fryseren?


Hvis du vil bruke brennesle hele året igjennom, kan du fryse den ned.

Brennesle kan også blandes i en omelett eller sufflé, de kan. Sett i fryser frem til den skal spises,. Tin alltid nedfryste rester i kjøleskap (frysing dreper ikke bakterier, de bare går i dvale). Skal du fryse ned rester så gjør det så fort maten har romtemperatur.


Både kokte egg og omelett kan oppbevares i kjøleskapet og spises to til tre dager senere. I disse bærtider må man bruke bærene, forutenom de man har sikret seg for vinteren og fryst. Hvorfor ikke prøve å lage trollkrem med ripsbær, istedenfor tyttebær? Delte dem i to eller tre, forvellet dem og fryste dem ned. Laget omelett med stekt bacon og sukkererter og tomater i - knallgodt :-) Det er snadder ja!


De er flotte å fryse ne slik at du kan ta opp når du ønsker. De er også supre å ha i matpakken eller boksen eller som etter-skolen-mat. Ferdigmat fryst , eggbasert. Ikke alle er klar over at det går utmerket ann å fryse epler.


Jeg deler opp epler i skiver og fyller i passe store plastposer. Epleskivene brukes i eplekake og. FRYST OMELETT : Nå kan du få fryst omelett , i 5-pakk og to smaksvarianter. Kan varmes, eller spises tint og kald. Visp sammen egg og krydder, steik som en tynn omelett i steikepanne.


Avkjøl og fyll med pålegg og grønnsaker. Pakk inn i aluminiumsfolie og ha. Lätt laga god och nyttig är.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.