fredag 7. april 2017

Stort serveringsbrett

Stort serveringsbrett

Stort utvalg av interiør hos Miinto. Med serveringsbrettet SKY i røkt eik kan du servere og nyte tapas og snacks på en spennende og elegant måte. Den anerkjente franske designeren Aurelien Barbry har.


Stort serveringsbrett

Serveringsbrett i ask som kommer i to ulike størrelser. Designet og norskprodusert i samarbeid med Erlend Søderlund som har spesialisert seg på å bøye tre ved. Et stort serveringsbrett , som egner seg godt til frokost, lunsj og kveldsmat. Brettet egner seg meget godt som dekor til kjøkken eller spisebord.


Finnes i mange flotte farger. Maten nytes enda bedre når den er enkel å servere og pent presentert. Ved siden av grunnmodellene som alltid passer inn, har vi dekketøy som er designet. Inga- serveringsbrett og glassbrikker av bjørk, håndlaget av Åry Trays i Sverige.


Jeg er svak for serveringsbrett og falt pladask for dette vakre runde serveringsbrettet modell Ikea Stockholm Det er stort brett med en diameter på cm. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt.


Enkelte ting går aldri av moten, og glassvasene designet av Alvar Aalto for Iittala for over år siden er et svært godt eksempel på det. Hurtig levering og gratis retur! Kan brukes både som serveringsbrett og til å sette dekorasjoner på.


Nydelige linjer og geometrisk form. Kult retro serveringsbrett fra Bevare meg vel! HøytHevet fra MekitaNaku.


Leter du etter serveringsbrett ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. På utkikk etter serveringsbrett eller serveringsboller? Hos Kid finner du et stort utvalg til hverdag og fest. Se vårt utvalg, og kjøp serveringsutstyr på nett. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Stort serveringsbrett

Distribusjonen skjer fra. Gratis frakt over 4kr. Fin stand med spor etter bruk. Lekkert og stort serveringsbrett i gull, x cm. Rålekker serveringsfat med løveføtter, antikk gull.


Serien består av skjærefjøler i ulike størrelser, serveringsbrett og tørkerullholder. Tilgjengelighet: Utsolgt på nettlager. Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen. Kjøp kjente merker som Rosendahl, Jelly Bean og Le Creuset.


Stort serveringsbrett

Velg mellom serveringsbrett i tre, stål eller praktisk aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.