fredag 14. april 2017

Hvilken farge på stua

Med forrige punkt friskt i minne, er det også viktig å ta rede på hvilken farge kjøkkenfronter eller annen innredning,. Skaff fargekart eller fargeprøver og se på fargene. Hvilken stemning ønsker du å ha i rommet? Trenden går mer og mer mot farge – også på veggene. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.


Se og bestill fargekart.

Bytt farger på dette rommet. Kremfarger er såpass nøytrale at man kan ha alt mulig av farger på interiøret til, men så mye lunere enn rent hvitt. Ny farge på stua :) Det er antakelig ikke mange som får med husbonden på husvask,. Har oppe til vurdering Hvit lin og Kalk,.


Da er én enkelt farget vegg i stuen eller på soverommet kanskje en riktig start hvis du ønsker å invitere. Vi har tidligere skrevet om hvilke farger som gjør best nytte både på kjøkkenet og på soverommet, men hva med stua ? Dette er muligens rommet der du. Vi skal male stua , og har ikke peiling på hvilken farge vi bør gå for.

Har du lurt på hvordan det vil se ut med en ny farge på. Hvis du har malt riktige farger på. Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal. Er det noe man absolutt ikke bør ha på stuen ? Diana valgte en nydelig grågrønn farge på alle vegger i leiligheten. Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil,.


Har så lyst på noe annet nå. Har malt tre vegger i stua ( TV, sofa kroken) med jotun green Harmony og vil nå male resten av stua , men usikker på hvilken farge som passe til green harmony. Jeg vil male stuen , men er så usikker på hvilken farge. En stue kan kanskje være begge deler,.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Tenk også på at sterke farger gjerne fremstår som lysere når de kommer. Når det gjelder kjøkken,. Har du lyst til å se hvordan fargen gjør seg i stua di før du går til innkjøp. Gule nyanser kan gi sol og varme til nordvendte stuer.


Ikke vær bundet av filosofier og regler som påstår at det finnes rett og galt på. I stuen kan du leke deg mer med farger ,. Unngå å bruke mørke farger på store overflater i små rom.

Bruk dem heller i tilbehøret. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male stuen ! Ved å være bevisst og velge gode farger som. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Du kommer dit enn hva farger er egnet for eksempel, en stue ,. Se tipsene til hvordan du finner en fin og riktig sofa for din stue ! Cookiepolitikk Din nettleser er utdatert! Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år?


I en og samme etasje har vi gjerne flere typer gulv: parkett i stua , linoleum på kjøkkenet,. Men hvilken farge bør man egentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.