mandag 17. april 2017

Arme riddere tine

Lurer du på hva du kan bruke brødrester til? Bruk gjerne dagsgammelt brød i denne oppskriften. Frisk opp frokostfavoritten arme riddere med vaniljesaus og en deilig fruktsalat av mango, jordbær og basilikum. Dette er en annerledes vri med sukkerbrød. Friske bær og limekesam løfter desserten til nye høyder.


Mer dessert enn frokost, men hvem bryr seg på en søndag?

Alternativt er dette en flott hverdagsdessert og en fin måte å bruke opp gammelt brød på. En enkel og smakfull måte å få brukt opp brødrester på. Jeg har en stund lekt med tanken på å plukke opp igjen denne bloggen, og nå hadde jeg tilfeldigvis kameraet tilgjengelig mens jeg lagde frokost, så here goes! Og nå lagte jeg dem og de var kjempe gode. Pisk sammen egg, melk, frø fra vaniljestang, kardemomme og salt.


Hell eggmiksen over i en ildfast form. Arme riddere til personer. Dypp loffskiver i blandingen.

Subscribe for å få med deg den neste videoen! Passer perfekt hvis du er litt sulten og det er lenge til middag. Pisk eggene lett sammen med sukker, melk og krydder. La brødet ligge i røren til det er gjennombløtet. Stek de arme ridderne i smør i stekepanne ved middels.


Ungene elsker arme riddere , så her i huset serveres det til frokost nesten hver eneste lørdag og søndag! Som oftes bruker jeg vanlig grovt brød til ridderne, men. Vi synger alt fra showpregede bedåringslåter til morolåter, men har også en. Gammelt brød får nytt liv når Lise Finckenhagen lager arme riddere.


French toast, også kalt arme riddere , er brød som har trukket i egg og melk før det stekes i stekepanne. ArmeRiddere Om filmen: Vettskremt og blodig våkner Oscar. Info om arme riddere matprat. Resultater fra søkemotorer!


Retten passer godt som helgefrokost eller smårett. Søkeresultat etter arme riddere oppskrifter som kan sorteres på kalorier, karboinnhold mm. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Server arme riddere lunkne med rømme og syltetøy til. Ved å rulle opp brødskiven før steking får du arme riddere med en knasende sprø skorpe og en nydelig kjerne av smeltet ost og smakfull skinke.

Nu mangler jeg blot brug til resten af nævnte brød. Det er jo såre simpelt og ganske genialt. Kilde: Tina Nordström i. Disse ridderne er nesten som et ostesmørbrø men de smaker herlig med aprikosmarmelade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.