Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Slik hermetiserer du epler og pærer. Legg epler og pærer på glass! Hermetisering av plommer.
Bruk lettvint hermetisering ved å varme eplene delt i båter forsiktig i sukkersaus ved ca.
Hjemmelaget syltetøy av pærer ,. Så hvis dere har pæretrær i hagen,. Oppskrifter for hermetisering av pærer. Undersøk om råvarene bør skrelles før hermetisering. Pærer , plommer og epler bør flås.
Vi har valgt å fjerne oppskriften om konservering av kjøtt,. Hausten er i full anmarsj, og i gamle dagar betydde det tid for hermetisering av frukt. Plommer : Del dei i to, fjern steinen.
Moreller : Ta av stilken, ikkje gjer noko meir. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering,. Kok lake med vaniljesmak eller cognac- og kanelsmak. Hvor mye sukker som brukes er avhengig av hvor søte plommene er. Sukker er viktig for holdbarhet.
For dette må gjøres i flere omganger hvis du har mange pærer. Både epler, pærer , plommer,. Her får du oppskrifter på enkel hermetisering ,. Tørk om nødvendig av kanten med et rent håndkle og skru på lokket. Kok opp sukkerlake av vann, sukker og. Norgesglasa står på rekke og rad.
Nokre med plommer, andre med pærer. Ho mor er alltid førebudd. Det skal ikkje stå på vertinna. Om sommaren opnar ho heimen. I dag ble det hermetiske pærer.
Jeg har fått forespørsler på oppskrift,. Hell dl av kokevannet i en kaserolle sammen med saften fra en sitron,.
Maten varmes opp slik at bakterier og sopp dør,. Moderne hermetikk lagres gjerne på bokser av blikk. Bevar dei gode råvarene lenger med hermetisering. Alt du treng å vite om hermetisering. Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av.
Sylting og konservering er konserveringsmetoder for matvarer. Metodene benyttes særlig for frukt og bær, fisk, kjøtt og grønnsaker. Har vært med på kjøkkenet siden jeg var veldig liten, noe av det første jeg husker,var at jeg var med på å legge ned pærer på glass;det står et gammelt.
En av tingene vi laget med alle plommene var hermetiserte plommer på glass. Det er veldig lett, ser utrolig godt ut og ser veldig fint ut å hå på hylla også. Julegåva til den som har absolutt alt, inkludert næringsvett, bør i år vere eit solid glas med hermetiserte plommer. Aller helst lagd av deg sjølv. Et av de store høydepunktene på høsten i Hardanger er å plukke søte og saftige plommer.
Til hermetisering bruker hun både blåplommer og Opal.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.