mandag 20. februar 2017

Bergo plastfliser

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Bergo XL er utviklet for forhold der en har behov for et pent, mangesidig gulv med drenerende og fuktavvisende egenskaper.


Gulvet er av plast og er egnet for alt fra.

Plastfliser som utegulv. Om du ønsker en lyddempende effekt, kan du gjerne legge en fiberduk av typen markduk mellom underlaget og Bergo -gulvet. Bergoplattan Universal gulv av plast som enkelt frisker opp terrasser, garasjer, boder mm.


Bergo kommer i ulike flisdesign og et bredt spekter av farger. BERGOPLATTAN ( BERGO ) GULV TIL TERRASSE SLITESTERKT GULV TIL MANGE BRUKSOMRÅDER (TERRASSE, GARASJE OSV.) Interiorkupp. Bruksområdene for plastfliser er mange fordi de er slitesterke og ikke påvirket av årstidenes temperatursvingninger. Bergo plastfliser for uteområder, våtrom, garasje, mm, pent brukt.


Ca kvm - pall - selges samlet. Pallen inneolder også esker med endefliser.

BERGO XL er samme produkt som Bergo Royal, men større fliser. BERGO XL ER UTVIKLET FOR FORHOLD DER EN HAR BEHOV FOR ET PENT, MANGESIDIG GULV MED DRENERENDE OG. Bergo Flooring är proffs på golvplattor, och en världsledande aktör inom multifunktionella plastgolv och plastplattor som går att återvinna till 1. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Storeys leverer plastfliser fra Bergo Flooring, IBG har produktet Universa, og Duri Fagprofil leverer gulvene Hestra og Wood Look Floor System.


Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Da kan plastgulv være noe for deg! Produktet har blitt utviklet over mange år og leveres i en rekke farger, mønster. Fra å være et litt kjedelig billig-gulv, har det.


Bergo System Boden Typ Royal bei der Montage und Demontage. Die simple Steckverbindung mit Zapfen und Ösen bietet eine leichte und sehr einfache Montage. Ca mmed Bergo Royal klikk-flis selges.


Bergo er et Svenskt produsert plastgulv sammensatt av plastfliser. Kan kvalitetssikre dette ved henvendelse. GULVBELEGG BERGO UNIQUE SAND GULVBELEGG BERGO UNIQUE SAND.


Selges i hele forbrukerpakker på m(fliser). Dekorative Bergo XL plastfliser passer like godt på balkongen som i vaskerommet og finnes i mange forskjellige farger som kan blandes i unike mønstre og.

En annen måte å beskytte gulvet på er å dekke det med hardplast-fliser. BERGO XL TERRASSEGULV FRA INTERIORKUPP. Bergo -flisene, som vi forhandler, er perforerte.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Flotte til balkongen, for et mer lettstelt vaskerom eller et stilig bil- og kjemikalieresistent garasjegulv! Sterke plater som finnes i flere farger som du kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.