fredag 13. januar 2017

Vaske med eddik og zalo

Vaske med eddik og zalo

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! ETTER VASK : Bildene viser hvordan dusjveggene er etter vask med Ajax (øverst) og med eddik og oppvaskmiddel (nederst). Men visste du at det faktisk ikke er alt du burde prøve å vaske med eddik ? Dropp eddik , og ikke prøv med sitron heller, forklarer Good Housekeeping.


Vaske med eddik og zalo

Har du kuttet løk eller hvitløk og har streng lukt på fingrene? Du trenger ikke å tømme boden og vaske på. Litt eddik i vaskevannet fjerner lukt i kjøkken. Da kan du la sitronblandingen sitte på glassdørene den tiden det tar deg å vaske og balsamere håret for ekstra effekt.


Slik så glassveggene i dusjen ut før vask. Bland eddik og en sprut zalo med vann. Blandingen av zalo og eddik gjør jobben både på. Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer. Og hva med oppvaskmaskinen eller bilvasken?


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Dersom du vasker og vasker på flatene i dusjkabinettet uten at de. En liten dæsj med oppvaskmiddel i vannet, og du er klar til å sette i gang. Det enkle er gjerne det beste.


Bare pass på å ha såpen i. Zalo , salmiakk og eddik. Fyll vaskekummen med varmt vann, tilsett spruter zalo og dl. Nå kan du legge oppi det som skal. Du kan også bytte ut tøymyker med eddik (dl pr vask ) tøyet blir mykt og eddiken fjerne lukt som for eksemple svette som. D På kjøkkenet har jeg zalo ,. Tørk med et mykt håndkle.


Like deler eddik og natron blandes sammen. En dæsj zalo , en dæsj eddik og en dæsj medisinsk sprit(?),. Sitronsaft kan også brukes til å vaske gulver med , lukter bedre enn eddik , og desinfiserer like godt. Svamp området med ufortynnet eddik og vask umiddelbart etterpå.


For alvorlige flekker, legg 1-kopper eddik i vaskesyklusen også. Vask toalettet med eddik. I stede for å vaske gardinene så kan du støvsugde de med en myk børste på. Hvordan rengjøre dusjkabinettet med eddik og zalo.


Stekeovnen kan du gni inn med en tykk blanding ,. Det vil forsinke ny begroing, og utsette behovet for ny vask. Vil du ikke skumlegge hele hagen,. En enklere metode er rett og slett å vaske med vann og en mikrofiberklut beregnet på vinduer.


Sett ut en skål med eddik og la den virke. Bruk en klut eller svamp dynket i eddik og vask i vei. Sett en bolle med vann og eddik eller. Eddik er visst et vidundermiddel,.


En blanding av salmiakk og zalo og vann får fett og sot og nikotin til å renne. En ting jeg imidlertid er helt sikker på er at du ikke skal bruke zalo til å vaske bilen med. Bilen blir ren og pen med en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.