tirsdag 6. desember 2016

Oppslagstavler magnettavle

Se vårt store utvalg oppslagstavler og whiteboard med magnet. Kjøp utstyr til jobben online. Stort utvalg av oppslagstavler. Vi har info og oppslagstavler til bra pris!


Gerdmans har klassiske oppslagstavler i kork, og moderne magnetiske tavler i mange størrelser. Oppslagstavle og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor.

Prisgunstig oppslagstavle med magnettavle. Kan også skrives på med merketusj. Her finner du tavler og oppslagstavler til kontoret, møterommet eller lagerlokalet. Du finner også diverse tilbehør som flipp.


Magnetisk whiteboard med smal aluminiumsramme og pennehylle i plast. Rask leveranse till Norge. Futura oppslagstavler matcher de øvrige tavletyper i Futura serien med hensyn til farger og design.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

I dag er markedet fullt av mange typer oppslagstavler. Hos Altistore finner du oppslagstavler i glass,. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra.


Her er tre tips til ulike oppslagstavler man enkelt kan lage selv:. Her har Kristin tatt en vanlig magnettavle fra IKEA og kledd den med en tapetrest. Velg format, antall og send oss en prisforespørsel. Staples tilbyr mange ulike tavler og staffeli som kan tilfredsstille dine behov.


Utmerket til midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Tavlen har en penneholder og. Få orden på hverdagskaoset! Utnytt dørflater, vegger, skap, maskiner og reoler som oversiktlige oppslagstavler. På jakt etter en oppslagstavle eller korktavle med glass,.


Alt fra enkel ukomplisert kontorrekvisita som binders og tegnestifter til avanserte kontormaskiner. Dette er en omfattende varegruppe med stor sortimentsbredde. Man kunne ikke en gang se at det var en magnettavle.


Noe som jeg bare var nødt å prøve selv!

Finn mengder av inspirasjon til kreative prosjekter med Anna og Claras produkter på søstrenes mange oppslagstavler på Pinterest – et univers av styling og DIY. Hos Gerdmans finner du både store og små whiteboardtavler. Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Kan brukes på kjøleskap eller Sebras magnettavle. Varen kan også hentes privat.


Store stoffmagneter kan kjøpes separat, kr pr. Magnettavle i stoff med fem magneter, to store og tre små, kr 395. Gir en flate som man kan feste magneter på.


Flaten kan overmales med tavlemaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.