mandag 5. desember 2016

Bygge bokhylle på vegg

Bredt utvalg til meget gode priser. Se utvalget og finn ditt varehus! Trenger noen innspill, skal lage en bokhylle over en hel vegg ved hjelp av hobbyplater. Jeg ville likevel ikke anbefalt å ha bøker på slike hyller.


Jeg har overtalt min samboer om at jeg er fullt i stand til å bygge en innebygd bokhylle på en av veggene i stua. Veggen er bestemt og det er utseend.

Da de bygget om stuen i første etasje fikk de problemer med å finne bokhylle som kunne passe til en buet vegg. Løsningen ble å bygge en. Denne hylla kan alle lage! Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å sage.


Bokhylla utgjør en hel vegg i stua,. Marker rektangulære dimensjoner av bokhylle på veggen , ved hjelp av en blyant og en linjal. Det er ganske enkelt å bygge en bokhylle hjemme,.


Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur?

Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Tv-benk, spesial laget til å passe. Dette gjøres enklest før du legger indre.


Bygg skap rundt spiseplassen. Ram inn døren med en plassbygd bokhylle ! Bøker er med på å lage atmosfære og gjøre. Henger du skapene på veggen gjør du. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Følgende byggebeskrivelse gjelder limtreplater av bøk med en tykkelse på mm. Hvordan bygge bokhylle som lenes intil veggen ;. Skal innrede stua på nytt, og vi lurer på å dekke den ene veggen vår med en bokhylle. Hørtes veldig fint ut å bygge det inn. Du kan attpåtil velge om du vil henge dem på veggen eller sette dem på en sokkel på. Og bokhylle , selvfølgelig.


Mål den tilgjengelige plassen i den valgte sted å bestemme bredden og høyden på bokhyllen din. FOTO: Terje Pedersen, NTB scanpix HEL VEGG : En hel vegg av Ikea-skap, som er. Benkeplaten hviler på skilleveggene i bokhyllen under.

Lag en bokhylle du er helt. På topplisten måler du tilsvarende avstanden fra øverste. Selv tunge ting kan henges opp på lette vegger , det gjelder bare å velge riktig løsning!


Her får du tips til en rekke solide løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.