fredag 25. juni 2021

Whiteboard tavle glass

Stort utvalg av whiteboard og glasstavler på ajprodukter. Flipover og flipoverstativ. Flere typer og modeller, se her! Whiteboard og tavler på hjul av høyeste kvalitet.


Kjøp online med års garanti! Vegghengt whiteboard - tavle i hvitt glass.

Den stødige glasstavlen er laget av herdet glass for ekstra sikkerhet og slitestyrke. Tavlen har avrundede hjørner, skrå kanter og diskrete monteringsbeslag som. Høykvalitets whiteboardtavle med høy slitestyrke og hele års garanti på den glassemaljerte overflaten.


Meget brukervennlig og lett å holde ren. Søker du etter whiteboard tavle ? Hos Altistore finner du din nye white board tavle , velg blandt mange størrelser whiteboards som leveres fra lager. Hos Gerdmans finner du både store og små whiteboardtavler. Vi har alt fra enkle standardtavler til avanserte, vendbare whiteboard med stativ.


Det giver en robust tavle af glas med en smuk finish.

Glastavler er ikke bare skrivbare og sletbare med alle normale viskere og whiteboard tusser;. En whiteboard - tavle er som en ordinær tavle , men den har en meget glatt utforming, den er hard og er vanligvis hvit. CHATBOARD Classic er den originale magnetiske glass - og skrivetavle i gjennomført.


Mobile whiteboard er konstruert med en spesialdesignet hvit stålbase i. Den sorte eller hvitlakkerte aluminiumsrammen gir en tydelig. Sett med farger: sort, hvit, lilla og blå. Tavle med emaljert magnetbærende skriveflate. Silkematt glass er et banebrytende materiale med en silkeaktig matt overflate. Vi har magnetiske glasstavler i flere fine farger og størrelser.


Find Our Lowest Possible Price! SSG leverer rimelige oppslagstavler til kontoret. Vi har både whiteboard tavler, whiteboard skap, glasstavler og flipover stativer i vårt sortiment, ssg. Informasjonstavle i glass til merkepenn og oppslag – En kraftig, magnetisk whiteboard med plass til stk Aark.


Stål bakplate med glass overflate. Vælg mellem sort, hvidt eller klart glas. Mulighed for at få sandblæst logo eller navn påført. Hvilken whiteboard trenger du? Trenger du en stor eller liten whiteboardtavle?


Er det viktig at overflaten er.

Vi er den ledende produsenten av glass whiteboards. Med en rekke farger, er aldri flekk magnetisk glass tørr slettebrett ideell for moderne tørr slette skriving. Kari whiteboard tavle i hvit HiGloss plexiglass. Finnes i flere størrelser.


Vi tilbyr også uke-planleggere i akryl. Passer for både bedrifter og i private hjem. En tavle kan anvendes til mange forskellige ting, og med whiteboards og andre tavler fra føtex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.