onsdag 2. juni 2021

Vindusfolie frostet

Finn vindusfolie frostet nå på Kensaq. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Limfri vindusfolie til skjerming av innsyn. Meget stilren og allsidig folie som passer til alle rom.


Om rommet vindusfolien er montert i er svært godt opplyst og det er mørkt. Vi legger vindusdekor, frosting eller kombinerer, klistremerker til vindu - så bruk vår kompetanse og vårt kundegalleri for tips.

Sølv- frostet kr 3En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Det er kvadratmeter på rullen. Vindusfolie som slipper inn lys, men hindrer innsyn. Vindusdekor og vindusfolie har mange bruksområder.


En vindusfilm og frostet folie kan fjerne, ev redusere innsyn eller kan også benyttes som solskjerming. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på. Skjerm innsyn uten å begrense dagslyset.

Perfekt til ba dusjkabinett, soverom og kontor. Profesjonell frostet vindusfolie med boblefritt lim og luftekanaler som gjør monteringen enkel. Vi leverer og monterer frostet vindusfolie i alle varianter. Ditt søk på frostet vindusfolie oslo ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Frostet film med variable firkanter.


Fordelen med å velge Xmedia dersom du eller din bedrift trenger vindusfolie. Bor du i første etasje i byen, kanskje har du toalettvindu ut mot gårdsplassen, eller ønsker du bare å pynte litt på en skapdør så kan vindusfolie vær. Design Sommerfugl og blomst. Sonte-folie er en digital vindusfolie som er laget av flytende LCD-krystaller.


Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og. Disse kan styres over wifi,. Uønsket innsyn fra utsiden kan enkelt forhindres på en stilig måte med dekorfolie.


For å finne produktet du leter etter, velg en kategori nedenfor. Materialer: Alt etter ønske. Velg blant våre design, eller lag ditt eget! Statisk folie som kan tas av og brukes om igjen ved behov.


Zarame frostet vindusfolie 46xm.

Elektrostatisk klebefolie som henger helt uten lim. Egner seg til baderom, kjellervinduer. Foliering av vinduer, eller foliering av bil. Glassklar folie, eller frostet folie for lite gjennomsyn.


Helfoliering av bil i logoens profil? Med vindusfolie fra dc-fix er det enkelt og rimelig å forhindre innsyn eller skjerme mot noe som du ikke ønsker å se utenfor. Vi lager klistremerker og etiketter i både store.


Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.