onsdag 19. mai 2021

Vindusfolie med utsyn

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren).


All vår vindusfolie fester seg elektrostatisk. Lengde meter og bredde cm. Vindusfilm er en folie som festes.

Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster,. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. M at deres Silver EXT gir null innsyn, men krystallklart utsyn.


PSA trykkfølsomt klebestoff som aktiveres med vann og monteringsvæske. Kom gjerne med flere, da problemet ikke er helt løst enda. Så kjøpte vindusfolie ,. Utsyn gjennom et vindu på badet er herlig.


Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset. Våre selgere er mye på farten, så det er lurt å avtale tid når du skal innom vårt showroom!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Da skal vi nok komme tilbake til deg med en pris. Solskjerming og beskyttelse med solfilm er et rimelig og stadig mer attraktivt alternativ til tradisjonelle produkter som screens, utvendige persienner og markiser. Sandblåst glass blir meget dyrt sammenliknet med vindusfolie , og film på vindu gir den fordel at vindusfolien klan ettermonteres på eksisterende glass. Med ekstremt stabilt system og stor fleksibilitet i design er dette virkelig.


Folien er enkel å jobbe med , og kan lett fjernes. Tilhørende monteringssett, gjør jobben lettere. Blir boligen din for varm i sommersolen?


Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen. Folie med logo, tekst, informasjon m. Skilt og dekor Bildekor Solfilm Sikkerhetsfilm. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Nå har jeg ikke så mye å skjule, men foretrekker litt privatliv, noe store vindu ikke akkurat hjelper med.


Hver sesong holdes været. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har. Velg blant våre design, eller lag ditt eget! Beskytter mot varme, UV-stråler og innsyn samtidig som den gir topp utsyn.


Effektiv solskjerming med SUN STOP og Ganta Trading AS.

Etter mer enn år i bransjen vil vi gjerne dele våre. Vi har en dobbel hensikt med våre websider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.