tirsdag 25. mai 2021

Vimpler med navn

Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Stort utvalg av Ballonger. I alle farger og fasonger! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

Da vil du få det tilsendt med vanlig post. En navnvimpel er noe som blir mer og mer etterspurt. Festkompaniet har et stort utvalg av vimpler og bannere.


Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen,. Vi tilbyr navnevimpler i beste kvalitet med rask levering. Her på Jollyroom har vi massevis av lekre vimpelsnorer i ulike materialer og med stilrene farger og motiver,. Navnevimpler leveres med valgfri farge på bakgrunn,.


Sydd dobbelt omkring, monteringside utstyrt med flerrfri bruddbånd og kunststoff kroker.

Søt dekor til barnerommet. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på i tillegg til navnet. Vimpler med navn er populært. Vi kan lage intrikate spesialdesignede vimpler eller klassiske vimpler med enkle blokkbokstaver.


Alle varianter er mulig. Vi har også valgt å vise fram en vimpel med navn. Fin på en babyshower, men også dekorativt p. Vi leverer mange tusen i løpet av et år. Vi har hvite vimpler med rø sort og blå kant eller frynser,.


Alt av bannere, reklameseil, pressevegg, refleks banner og reklame i storformat med trykk. Norsk korsvimpel sydd i 1 vevet polyester med tverrstang. Jeg trykker ofte navn ,. Korsvimpelen er konfeksjonert med tverrstang i toppen for at den skal kunne henge loddrett i flaggstangen. Historiske flagg Helt fra vikingetiden var flagg, vimpler og faner brukt, men først og fremst som symbol for familier og enkeltpersoner. Køb et nationalflag for kun 1kr.


Flagget som nasjonalt symbol. Vi pakker og afsender med det samme så du modtager pakken med flaget hurtigst muligt.

Liste over nasjonalflagg er et galleri med illustrasjoner av alle verdens selvstendige staters nasjonalflagg. Navnet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i kassen. Kulen kommer i en gaveeske. Merk: Det vil ta et par ekstra dager.


Kontakt oss Ta gjerne kontakt med oss her for spørsmål eller henvendelser rundt nettsiden vår, kjøp og tilbakemeldinger. Hvite vimpler med forskjellige farger på frynsene har vi. Mitt navn Frank-Morten,og jeg har samlet på vimpler i over år no.


Det har vært mange år med opphold. Julia: Ja, artig med vimpler :) Tror jeg skal få sydd noen til å ha på gutterommene også :). Skal lage slike til jul til tantebarna mine, men vil ha navn på.


Norges eneste flaggprodusent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.