Prøv våre splitter nye matkasser! Grillmiddag, Tex-Mex eller Frukt? Leveres sammen med matkassen din! Velg den som passer deg best. Oppskrifter laget av landslagkokk.
Du bestiller på nettet 2. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Jeg gikk til innkjøp av en tørkemaskin (dehydrator) og en vakuumpakker. Resultatet ble ganske bra! Enkelte grønsaker kan en fjerne opptil av vekten på! Mattørking er en eldgammel konserveringsteknikk.
Tidligere har man tørket mat i solen, eller over ovnen inne i huset,.
Soppen skyter frem i skog og mark, og den ene frukt- og bærtypen overtar etter den andre. Den lille fryseren vår er for lengst full, så hva skal vi. KORT FORTALT: En dehydrator er en tørkemaskin som er laget for å tørke mat på en skånsom måte med luft og varme. Det er mange tråder om tørking av mat , og jeg kunne kanskje postet opplysningen på en av dem, men for at den ikke skal drukne poster jeg den som dette. Har regnet ut at det vil koste rundt 15.
Eg prøver å ikkje ta med meg alt for masse mat på tur, men heller hauste av naturen. Du får nesten alltid noe fisk,. Frysetørket mat er fin å ha med i sekken på tur, sekken blir mye lettere samtidig som du får god næring,. Med en god tørkemaskin er mye gjort.
Mat og Lunsj bokser - Helseprodukter - Oljepresser - Sousvide. Har du inte testat att torka din egen mat än är det hög tid att prova. Maten du torkar själv blir både billigare och godare, dessutom är det roligt! Med grønnsaker du har tørket selv og min gode linsegryte får man til god mat , selv ute på tur. Du trenger en tørkemaskin eller en stekeovn.
Har du tørkemaskin – ja, da er mye gjort og du kjenner drillen fra før.
Lag smakfull, næringsrik, mat ved å tørke på lav. Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Det er ingen tvil om at tørket kjøtt er både velsmakende og næringsrik mat på tur. Bruker du tørkemaskin , kan du legge kjøttstrimlene i flere kurver. Når man skal legge ut på lengre turer kan sekken fort bli tung pga mat.
På vinteren kan man fort pakke med seg litt ekstra godsaker om man trekker pulk. Jeg bruker den ikke mye om vinteren,. Hel, ren, ekte mat laget fra bunnen av. For noen år siden kjøpte jeg meg en tørkemaskin til å tørke sopp.
Alt dette blir til mat og drikke og krydder og medisin som skal vare hele vinteren. Tørk blomstene i en tørkemaskin eller i en ovn over natten på svak varme. Knus dem deretter til et fint pulver. Les mer om mat og vin på Smak. En enkel og rimelig tørkemaskin for mat med tørkebrett.
Fin til sopp, frukt og grønnsaker. Jeg elsker mat , jeg elsker å lære om mat og jeg gleder meg til å kunne starte med dehydrering av mat ! I disse nullvisjon-tider - der ingen mat skal kastes eller gå til spille. Alternativt kan du bruke en dehydrator, også kalt tørkemaskin.
De fleste råvarer kan tørkes. Ved tørking minskes vanninnholdet i matvarene og derved.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.