onsdag 30. desember 2020

Tørkemaskin kjøtt

Bruker du tørkemaskin , kan du legge kjøttstrimlene i flere kurver. Husk å bytte kurvene underveis,. Mattørking er en eldgammel konserveringsteknikk. Tidligere har man tørket mat i solen,. Kjøtt skal stekes som vanlig,.


Tørkemaskin kjøtt

Ser ut som den går helt opp til grader så den burde ta kjøtt også. Og til 2kroner så er det jo et eksperiment som er verdt det. Her skal … Les mer av Ovnstørket elgkjøtt. Man kan til og med tørke fisk og kjøtt.


Sana Bona er Excalibur dehydrator sin representant i Norge. Det er bare fantasien som setter grenser. Vi lagerfører ulike dehydratorer (mattørkemaskiner) og utstyr til denne. Soppen skyter frem i skog og mark, og den ene frukt- og bærtypen overtar etter den andre. Den lille fryseren vår er for lengst full, så hva skal vi.


Produktene kommer og i fra Sveits og er kjent for å være meget effektive og pålitelig. Les mer om OBH Nordica Tasty Food Dehydrator, tørkemaskin til sopp, frukt og bær. Del opp i porsjonspakninger så man slipper åpning og lukking som minsker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beef Jerky er det samme som tørket kjøtt , gjerne tilsatt eller marinert med krydder eller sirup av noe slag.


Jerky kommer fra inkaenes ord for tørket kjøtt , ch. Utstyr: en trenger egentlig bare en steikeovn, men med en egen tørkemaskin slipper en å okkupere ovnen hele dagen! Krydret kjøttet i pannen. Hvordan få det fast og godt?


Blitt litt hekta på tørket reinkjøtt som vi koser oss med i helgene. Tørke større biter kjøtt. Frukt og grønt bør – på same måte som kjøtt og fisk – varmetørkast, elles aukar sjansen for at mikroorganismar – som mygl – kan blomstre. For noen år siden kjøpte jeg meg en tørkemaskin til å tørke sopp.


Nå bruker jeg den til stadig mer! Du kan også benytte den til å tørke kjøtt. Mange benytter også maskinen til å lage turmat. Bestilles hos KitchenTime.


Med en god tørkemaskin er mye gjort. Slik forbereder du maten: Skjær råvarene i tynne. Salt gjerne kjøtt før steking. Koke grønnsaker før de skal tørkes.


Ferskt, førsteklasses kjøtt som hurtig marineres og plettfri håndhygiene, rene tørkebrett og selvsagt fornyftig lagring inntil det blir med på tur. Dynamix DMX 1er en lett, hurtig og svært effektiv stavmikser for all slags bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.