torsdag 31. desember 2020

Tørkehåndkle bil

Hvis du tror alle håndklær er de samme, tro om igjen! Veldig bra på å ta bort vann, men du klarer ikke å få en bil tørr uten å gå over med klut etterpå. Går fort over med det for å trekke bort det meste av vannet og går så over ei runde med Swissvax sitt blå tørkehåndkle til. Les mer om leveringsvilkår her: Frakt og. Vi har her kun sett på vaskehansken i dette settet av vaskehanske og tørkehåndkle.


Tørkehåndkle bil

Diamond Perl er rett og slett verdens beste tørkehåndkle for bil , båt og MC! Dog virker hansken liten for å ta en hel bil og bør nok et supplement til. Med dette kan du faktisk det. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna. Det holder på imponerende mengder med vann!


Størrelsen og materialet det er laget av gjør jobben med å tørke bilen etter vask til en lek. TØRKEHÅNDKLE Dette tørkehåndkleet er meget bra. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi tilbyr nå delbetaling på ordre. Du kan velge dette som alternativ i kassen når du bestiller produktene. Bilpleie-senteret i Larvik er leverandør av gode bil - og båt-pleieprodukter til en rimelig pris.


Vi fører de merkene og produktene du trenger for å gjøre jobben. Det beste i bilpleie finner du her hos oss, trykk her for å finne de beste produktene. Ingenting er som en velpleid bil. AIXAM CROSSLINE GT MC BIL.


Tørkehåndkle bil

Kent Drying Towel er et stort og rimelig tørkehåndkle som er spesielt godt egnet for tørking av bil. En myk absorberende struktur som er. King Carthur Black Diamond er et tørkehåndkle.


Black Diamond´s milde berøring mot bilens lakk gir deg et smil om munnen gang etter gang. Høytrykksspyler, rensemaskin eller poleringsmaskin? Her finner du maskina du leter etter.


Tørk bilen med et rent tørkehåndkle beregnet for bil. Tenk på miljøet og hvor du vasker! Uansett hvilken behandling du velger fra oss,. Lurer du på hvordan du skal vaske bilen hjemme? BilXtra hjelper deg så du får en skinnende ren bil.


Bil lakk, lakkert tre, glass, kunststoffdeler, kupé. Skal du tørke lakken bør du bruke et egnet tørkehåndkle for billakk. Steg to er å gjøre lakken blank og fin. Har du en nyere bil kan du ofte begynne her.


Tørkehåndkle bil

Når du har gått over hele bilen er det tid for tørking. Et spesielt tørkehåndkle anbefales. Alt kjentes likt og å så bra ut. Renset alle såpe slots i vaskemaskinen.


Kjørte vanlig vask uten innhold 60C. Vinter- Vedlikehold og vask av bil. Er det kommet asfaltflekker så tar du en runde med Prickbort også. Deretter kan du tørke bilen ovenfra og ned med Tørkehåndkle. Vaske aldri solvarm bil og vask aldri i direkte sollys.


Tørkehåndkle bil

Dette kan føre til kjemiskader på lakken. Perfekt til å tørke bilen etter vask. Shampoo og avfetting til bil. Det finnes ingen snarveier til en skinnende ren bil. Microfiber Tørkehåndkle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.