torsdag 31. desember 2020

Taksitt seis

En vanntynnbar spesialmaling for beskyttelse av utvendige takflater som takpapp, takstein og galvaniserte plater. Taksitt skal lagres utilgjengelig for barn. TakSitt benyttes til behandling av asfalt takpapp, sement takstein, bølgeblikk og galvaniserte plater. Jeg skal male min takstein med TakSitt nå i sommer. Jeg har malt takstein som har ligget ute i snart 1år nå, og den ser like fin ut.


Så malingen varer vertfall. TEKNISK DATABLAD TAKSITT SEIS MURSEIS Oplysninger i dette datablad er baseret på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring. Eftersom de forhol hvorunder.


Takshingel skal ikke males. Previous page Next page. Etter at taket er vasket påføres en seis. Seisen trekker inn i steinen og fungerer som en kombinasjon av grunning og inpregnering.


I samsvar med forordning (EF) nr 1907/20(REACH), Vedlegg II - Norge 1. SIKKERHETSDATABLAD IDENTIFIKASJON AV STOFFET/STOFFBLANDINGEN OG SELSKAPET/FORETAKET. I henhold til regulering (EC) nr. Identifikasjon av kjemikaliet og ansvarlig firma.


Maling av tak Maler Trenger hjelp til maling av ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.