onsdag 1. juli 2020

Sjokoladeformer i silikon

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris med oss! Det er både enkelt og morsomt å lage sine egne konfektbiter.


Bakeren og Kokken har sjokoladeformer av silikon som gjør at sjokoladen lett løsner fra formen. Konfektform silikon Blomst Silikomart.

Med disse formene kan du lage din egen eksklusive sjokoladekonfekt. Silikonformen gir stk blomsterfigurer. Mange av våre former er lagt av silikon hvilket gjør at du enkelt får løs. Som du kan se, så er det flere årsaker til at former i hardplast kan være en fordel å bruke. De er litt dyrere i innkjøp enn silikonformer og former i tynn plast.


Påsken nærmer seg, og vi har brukt helgen på å lage noe å putte i påskeeggene. Vi har brukt sjokoladeformer i silikon til å lage påskesjokolader, vi har laget. Kan fryses og brukes i stekeovn opp til 2grader.

Kan vaskes i oppvaskmaskin. Tjihiii :D Masse forskjellige sjokoladeformer ! Naturlig og økologisk mat, hud- og hårpleie, dagligvarer, tilskudd og spesialprodukter. Alt er uten gluten, hvete, melk og skadelige tilsetningsstoffer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Nettstedet vårt benytter cookies. Lag egen påskesjokolade med smarte sjokoladeformer. Påske sjokoladeformer kjøpes hos CoolStuff. Trill kuler av deigen eller legg massen i små sjokoladeformer i silikon.


Du kan gjerne rulle kulene i kokosmasse eller mandelmel. Jeg hr kjøpt hjerte former på helsekost, og vanlig silikon former på en kjøkken butikk. Sjokoladeformer i silikon , eller du kan bruke en tom plastboks. Smelt sjokoladen med smør på svak varme, bruk gjerne vannbad. Sett kokosmelken i kjøleskapet noen timer i forkant.


Denne geniale silikonformet tar ca -liter rø.

Ellers bruker vi å kjøpe små bokser i tre etc som vi pynter. På ebay har de også masse fine sjokoladeformer i silikon , så vi lagde våre egne sjokoladefigurer. Kanskje dette var til hjelp?


Les også iherbguiden min. Mål: 3x 2x cm. Når sjokoladen er stivnet,. Massen kan legges i sjokoladeformer , eller i en firkantet boks for så å skjæres i ruter, eller de kan lages som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.