tirsdag 30. juni 2020

Sous vide indrefilet

Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Sous vide for alle og enhver. Dieses und viele weitere Bücher versandkostenfrei im Thalia Onlieshop bestellen. Nå er det mange som ikke har sous vide , så jeg har tatt med fremgangsmåte for tilberedning av indrefilet på tradisjonelt vis også.


Sous vide indrefilet

Denne retten ble lagd mest for å teste ut hvordan indrefilet av svin ville fungere sammen med sous - vide. Jeg kan allerede nå røpe at det funket svært bra. Indrefilet er i utgangspunktet et veldig mørt kjøtt,. Det er ikke noe problem å sous vide en indrefilet.


Etter at sesong av Masterchef har begynt. Det var en liten indrefilet ca. Tilbake til kjøkkenbenken, gutter! Dette er det jeg har vært fornøyd me men det er ingen fasit. Alt har fått en runde i stekepanna etter vannbadet.


Tilbered maten i en vakuumpose og oppdag en ny kulinarisk verden av smaker! Perfekt resultat hver gang! Oppskrifter for indrefilet sous vide.


I dag tok jeg kjøtt fra hver ende av indrefileten og varmet sous vide på grader. I sous - vide -maskinen blir billigkjøttet mørt og perfekt. Og en ekte matograf bestiller ikke catering….


Tid og temperatur Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du variabler for å få et godt resultat: tid og temperatur. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Når man tilbereder indrefilet av okse sous vide , kan man være sikker på at man får det møreste og mest velsmakende kjøttet hver gang, og metoden er overraskende. En liten middag komponert av det som var igjen i kjøleskapet etter en litt forkortet uke forrige uke.


Det ble noen komponenter til slutt, men jeg fikk også brukt. Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Ytrefilet av reinsdyr - billig sous - vide Rudolf trives som festens midtpunkt, og her har jeg brukt den som hovedrett i en fem-retters middag. Romtemperer kjøttet et par timer før steiking.


Sous vide indrefilet

Vi har i alle år hatt problemer med å steke biff og få den perfekt. Etter tre døgn i sous - vide på grader, fisket jeg opp denne pakka: Kjøttet datt fra hverandre helt av seg selv… og var blitt så mørt som indrefilet. Resultatet ble veldig bra. I dag røk ytrefilèten, og hva passer vel bedre enn sous vide til en slik delikatesse.


Så også i dag, men i dagens oppskrifter krever utstyr som de færreste har i heimen – en vakumeringsmaskin og sous vide. Falt du av nå så les hva Hobbykokken. Lise Finckenhagen har testet vakuumpakking og sous vide -teknikken på ribbe. Mat og drikke: Vurderer sterk, å begynne med sous vide.


Svinefilet er super å grille. Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Vi garanterer en stor smaksopplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.