Torsketunger i saus oppskrift med kalorier, allergener og pris. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i. Skyll, tørk og vend torsketungene i halvpisket egg og så i strøkavring tilsatt salt og pepper. Beregn 5-torsketunger pr person. Brun torsketungene i smør og.
Tungene vaskes godt og tørkes med kjøkkenpapir.
Vend tungene i stekemel før de stekes gyllenbrune og legges i en form eller på et serveringsfat. Denne retten har 9kcal pr 1gram. Sprøstekte torsketunger med remulade og sitron er hører til norsk tradisjonsmat. Nyt dem i skreisesongen, dette er sjelden vare.
Skynd deg, før sesongen er over. Prøv disse smelter-i-munnen oppskriften. De sprøstekte torsketungene smaker også fortreffelig med en remuladedipp.
Legg litt salat midt på tallerkenen, de sprøstekte torsketungene rundt og sausen litt her og der. Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron.
Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Chilisausen smaker mye chili, samtidig som den har en litt syrlig smak.
Så da jeg var så heldig å få tak i ferske torsketunger bare måtte jeg ha dem med meg hjem på. Sei (1) Sjøkreps (1) skalldyr (40) skrei (5) sous. I denne oppskriften serveres de med en hjemmelaget tartarsaus. Med så gode råvarer som torsketunger , behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet.
Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det? Start med å lage remulade: Rens og finhakk sjalottløk. I norske fiskevær har man alltid spist torsketunger.
Den kjøttfulle biten er egentlig hakemuskelen under fiskens tunge. Tradisjonelt er det skoleungdom. På myTaste vil du finne oppskrifter for stekte torsketunger oppskrift samt tusenvis av lignende oppskrifter. Da hun var ni, skar hun torsketunger til hun sjanglet i seng.
Legg kjøttbitene i sausen , rør inn litt kaldt smør og saften av ½ sitron,.
Minner om at det snart er sesong for torsketunger. Dessverre så har jeg ikke noe oppskrift på sausen , det verste er at jeg ikke husker den så godt heller. Lag en smakfull salat med sprø torsketunger. Til forretten passer godt med noen salatblader, litt.
Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose.
Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.