onsdag 1. april 2020

Sølvtøykiste

Sølvtøykiste

Nå kan det bli slutt på sølvpussen ! Med en Reed Barton sølvtøykiste beskytter du sølvtøyet ditt mot irring og misfarging samtidig som du oppbevarer sølvet. Jeg betalte ca 13NOK for kista med frakt (per fly), og jeg fikk den innen ei uke! Dette gjør at sølvet ikke blir misfarget når det ligger i sølvtøykiste fra Reed Barton. Vi har flere modeller og her er vår meny:. Liste på alt sølvtøykiste Fra Gadyet.


Sølvtøykiste

Follo, mynt, seddel, gull. Sølvtøykiste modell Manhattan. Det er mange som sender mynter og sedler, gull og sølv, husk da å legg ved navn, tlfnr, adresse og kontonr. Eller vil du oppbevare ditt sølvtøy på en bedre måte. Da vil jeg anbefale et sølvtøyskrin, sølvtøykiste eller bestikkskrin for sølv.


For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. Bestikkskrin for oppbevaring av sølvtøy og sølvbestikk i elegant utførelse som passer til deler. Kalles også gjerne sølvtøyskrin eller sølvtøykiste. Her får du bevart ditt sølv på en elegant måte slik at du unngår riper og bulker. Forslag til sølvtøykiste med Håkon den 7. Kisten har et meget eksklusivt og tiltalende ytre.


Sølvtøykiste

Den har samme form som art. Marie, men har en skuff ekstra. Modellen er blant våre mest. Eksklusiv sølvtøykiste modell Judith Mahogni fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.