mandag 30. mars 2020

Magnetisk tavle glass

Magnetisk tavle glass

Magnetiske whiteboard og tavler. Stort utvalg i alle formater! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Norges Billigste Priser? LB Déco magnetisk maling.


Magnetisk tavle glass

Den moderne whiteboardtavlen - tavle i farget glass. Fest huskelapper, bilder et. Se vårt utvalg av magneter til glass her. Supermagnet kube 25x15xmm.


Leveres med tusj, svamp, skruer og plugger. CHAT-board Planner en magnetisk glasstavle med ukeplan,. CHAT BOARD Classic er den originale magnetiske glass - og skrivetavle i gjennomført dansk design. Høj kvalitet magnetisk tavle i glas. Kan fås i diverse farver og størrelser.


Magnetisk tavle glass

Mood Wall, moderne og minimalistisk whiteboard i glass , som er tilgjengelig i farger. Vi har magnetiske glasstavler i flere fine farger og størrelser. Flipover og flipoverstativ.


Whiteboard med magnetfunksjon. Flere typer og modeller, se her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Som ekstraudstyr til din magnetiske tavle , kan du tilkøbe en magnetisk ”boks.


Magnetisk tavle glass

Tavlen er lavet i glas og har en medfølgende marker der nemt kan viskes ud når. Kjøp magnetiske metallplater hos Magnordic. Alt i magneter og magnetisk metall online.


Lintex Flow Mobile med magnetisk , optisk glas i alle Mood-farver. Hvad er fordelene ved at vælge en tavle i glas ? En fin, praktisk skrivetavle i herdet glass som er enkel å gjøre ren. Pennhylle til magnetisk tavle i glass , 2mm. Få oversikt over ukens gjøremål.


Eksklusiv skrivetavle i farget glass. For ting du må huske, handlelister, notater eller bare hyggelige ord. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Naga Nord - Knivmagnet - Øcm. Vegghengt whiteboard- tavle i hvitt glass fra Lintex. Informasjonstavle i glass til merkepenn og oppslag – En kraftig, magnetisk whiteboard med plass til stk Aark. Stål bakplate med glass overflate.


Tavlen henges på veggen ved hjelp av to opphengsfester og medfølgende skruer og plugger. Brems og lås på alle hjul. Startsett Glas til skrivetavler i glass.


Her finder du et stort udvalg af glastavler i forskellige størrelser og farver. Klik ind og se, om vi har en magnetisk glastavle, der passer til dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.