mandag 2. mars 2020

Kjøledisker til butikk

Selges som de står, noe småskader i glass etc. Har vært innbygget, så dekorfront etc. Våre løsninger inkluderer også installasjon, service og vedlikehold. I samarbeid med ledende leverandører tilbyr vi selgende eksponering og lave livsløpskostnader.


Kjøledisk til butikk , fungere fint.

Vår kunnskap om dagligvarebransjen og butikkenes. Vi prosjekterer og leverer komplette kjølediskløsninger. Løsningene kan tilpasses ethvert tenkelig behov, og diskene. Ulike behov krever ulike kjølerom.


Rustfritt utstyr Restaurantutstyr kjøledisker til. Ventilasjon og comfortkjøling er vanligvis ikke å regne som kritiske anlegg. Riktige kjøledisker og frysedisker bevarer matvarene slik de skal, samtidig som de sparer din bedrift for unødvendige utgifter.


TV har de siste tre ukene målt temperaturen i fryse- og kjøledisker i til sammen 1dagligvarebutikker.

TV 2s team kjørte strekningen Stavanger. KIWI ønsker å lære mer om hvordan de kan belaste miljøet mindre, så vi kan nå målet om å bli klimanøytrale. Derfor har de bygget en helt spesiell butikk på. GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. GLASS DØRER TiL DIN BUTIKK.


Et unikt og tidløst design. Elegante og effektive løsninger for kjøledisker. VI HAR ET BREDT UTVALG AV. Dette er til noen som kan nytte dem og vet litt om.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. LED kan erstatte eksisterende belysning, men ikke minst gir LED muligheter for å lyssette rom på en helt ny måte. Vi leverer alt fra supermarkeds kjøledisker , ferskvare utstyr, vekter og pakkemaskiner til hylleinnredning, pakkedisker og kassadisker.


Som kuldemontør er aldri arbeidsdagene helt like. Svein Ove Løseth kan skrive under på dette.

Han har arbeidet en uke i spennende omgivelser på Jan Mayen. Gulveksponering i butikk eller lager. Ikke kjøp matvarer fra kjøledisker der uemballerte kokte og rå varer eller der uemballert fisk og kjøtt ligger om hverandre. Når du kjøper varm mat,. Kjølt eksponeringsdisk med ventilert vifte-kjøling.


Kassadisk og kjølte hjørnedisker kan også leveres. Trenger du hjelp til montering, vedlikehol fasadevask eller reklamemontering i din butikk ? HMS-kurs, brannøvelser og rengjøring av kjøledisker. Reolteknikk AS er totalleverandør av innredning til lager, verkste butikk og garderobe.


Vi har en solid portefølje av kvalitetsprodusenter av innredning til lager. Viessmann Refrigeration systems AS fra , Vestfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.