torsdag 6. februar 2020

Kjøleskap 12v båt

Minikjøleskap til båt eller bil. Kjøp det på Norges gadgetmekka. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Reis bekymringsfritt med GetYourGuide.

Sender over hele landet. Kjøleskap og kjølebokser til båt og camping. Var en snartur innom Biltema forleden dag, og der kikka jeg på det nye kjøleskapet de hadde for salg for under tusenlappen (99-).


Skapet er bygget for 12VDC og. Du finner er bra utvalg av Isoterm kjøleskap til båt på våre sider. Bestill direkte til lave priser. Jeg har idag et Coolmatic kjøleskap på 1liter i båten.

Isotherm Cruise Classic kjøleskap med grå front. Dette er tydeligvis et billig plastic- skap. Jeg monterte også en liten lydløs PC vifte med 12V for å suge luft inn til kompressorrommet. Daviter og tilbehør til daviter;.


Elegance 65L er et lekkert kjøleskap med liters fryseboks og blått LED-lys. Ankring utvide produktområde. Supert kult mini kjøleskap som både kan brukes med 12V i bil, båt etc ellerpå vanlig strøm 230V.


Perfekt tl kald drikke i bilen eller på kontorpulten. Kjøl til bobil, campingvogn, båter og hytter. Finn beste pris på Rubrikk. Boksen har plass til tolitersflasker og. Kan brukes til hytte, båt eller camping og blir raskt kaldt.


Kompressorskap på volt blir raskt kaldt. Men det er viktig å beregne nøye hvor lenge, hvor ofte og når kjøleskapet kommer til å være i drift. Er det noen som vet om kjøleskap uten kompressor?

Kan anbefales av alle som forsøker å lage energioptimale løsninger i 12v verdenen. Slik av-iser du kjøleskapet. Vitrifrigo kjøleskap er et kvalitetsprodukt som leveres med Danfoss kompressor. Danfoss er ledende på markedet både når det gjelder strømforbruk og ikke minst støy. Batterier og Strøm i Båt.


Det elektriske systemet i båten kan deles i fire grupper. V kjøleskap for hytter med solcelleanlegg. Selger et fullt brukbart kjøleskap på liter.


Selges grunnet oppgradering til liter da dette ikke var stort nok for oss. Det er flere faktorer som er viktig å ta hensyn til når du legger opp til kjøleskap i båten din. Her får du flere tips på hvordan du kan sørge for at. Det kan være på hytta eller kanskje i båten det.


Et 12-volt kjøleskap kan like gjerne settes ut på terrassen for å. Lite kjøleskap 12V som trekke minst mulig strøm til. Jeg glemte å skrive at det tar en god time å komme seg til hytta. Drives av gass, 12V eller 230V. Dometic kjøleskap til campingvogn eller bobil.


I båt er det vanligvis lettere å få plass til batterier. Et lite kjøleskap som bruker watt. Find What Is A Bat and Related Articles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.