fredag 28. februar 2020

Kjøleboks 12v test 2014

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Laveste Pris i Norske NettButikker?


En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. På en ferietur med bilen er en god kjøleboks ,.

Les hele kjøleboks -testen på naf. I vår test er det kjøleeffekt. NAF har gjort en test av fem forskjellige kjølebokser. Kjøleboks V , liter. Den eneste termoelektriske boksen i vår test som også var utstyrt med termostat og hurtigkjøling (= ACD).


Bladet Motor har testet fem kjølebokser og MobiCool Tfra Chlaes Ohlsson ble best i test. Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner).


Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke).

Asaklitt V kjøleboks , l. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Så om den heter Coolbox, eller om det står der fordi det betyr kjøleboks på utenlands,. I kombinasjon med bedre ladeegenskaper på moderne båtmotorer gjør dette at.


Trenger du kjøleboks til bilferien? Under vår test sto kjølebagene i et rom der det var grader. Bag Thermo On The Go Grønn Guzzini kr. Boksen har plass til tolitersflasker og.


Link to post Share on other sites. Termoelektrisk kjøleboks 12V fra Ezetil. NAF tester kjølebokser: Billigst er best! Sjekk priser på kjøleboks test 12v.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp kjøleboks test 12v billig i nettbutikkene. Jeg har god erfaring med Biltema sin kjøleboks. Gjorde det bra på en test. CARWISE 24L KJØLEBOKS – TESTVINNER!


BEST I TEST NAF les testen her. Igloo Iceless kjøler uten is - bare plugg den inn i sigarettenneren ellerannet 12V uttak.

Denne størrelsen er ideell for bruk i bil, båt eller lastebil mens du. Cuisine er en kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass, volt eller 2volt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.